Frietbakjes

Nog zo'n bekende uit de fastfood en cafetaria branche; frietbakjes! In ons assortiment vind je friet bakjes van milieuvriendelijke materialen zoals karton en suikerriet. Daarnaast hebben we ze in verschillende vormen en maten, zowel bakjes als scoop cups. Lees meer

Frietbakjes

46 producten

Frietbakjes A7 kraft
39,50
Inhoud 1000 stuks
Frikandelbakjes A18 suikerriet BIO
50,95
43,55
Inhoud 600 stuks
Frietbakjes A20 (A14+1) suikerriet BIO
49,95
42,50
Inhoud 600 stuks
Frietbakjes A23 (A7+1) suikerriet BIO
40,75
38,50
Inhoud 800 stuks
Pagina

Frietbakjes kopen?

Of je nou team Friet of team Patat bent, je eet dit lekkers natuurlijk het liefst met je handen. Maar waar serveer je de friet dan in? In een frietbakje! Super praktisch in vergelijking met een puntzak. Het bakje friet kan je gewoon neerzetten, zodat je je handen vrij hebt. Zo kunnen je klanten rustig van hun patatjes genieten! In ons assortiment hebben we verschillende soorten patat bakjes.

Patat bakjes voor take away

Frietbakjes zijn ideaal voor take away! Zo kan je de porties goed verdelen over de bakjes, een lekker sausje erbij en hup in een zak met de bezorger of klant mee. Met een zak om het bakje patat heen blijven de frietjes goed op hun plaats en gaat er niks verloren onderweg naar huis of naar de klant. Hebben klanten bij jou de keuze uit klein, middel en grote porties? Geen probleem. We hebben take away patatbakjes in verschillende formaten. 

Disposable frietbakjes van verschillende materialen

In ons assortiment kun je frietbakjes van verschillende materialen vinden. Zo verkopen we Kraft kartonnen frietbakjes, suikerriet frietbakjes, houten frietbakjes en puntzakken van vetwerend papier. Kraft karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Door de aangebrachte coating van bio plastic (PLA) is het product voedselveilig en vetvrij. Daarnaast is dit product vochtbestendig, smaak- en geurneutraal. De kartonnen patatbakjes worden gemaakt van Kraft Karton. Kraft Karton is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar materiaal is en daarmee plastic afval tegengaat. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Producten van suikerriet, worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is.

Friet bakjes in verschillende groottes

De frietbakjes zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Formaten van reguliere frietbakjes zijn de A20, de A22 en de A23. Overige formaten in ons assortiment zijn de A9 voor medium porties, A13 (grote bakjes) voor grote porties en A14 (extra grote bakjes) voor XL porties friet. Voor al onze frietbakjes hebben we bijpassende snackzakken in het assortiment. Geen idee welke snackzak je moet bestellen voor jouw frietbakje? Je leest het hier

Patatbakjes bestellen op TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze frietbakjes to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope frietbakjes? Naast frietbakjes verkopen we nog veel meer, zoals hamburgerbakjes, sausbakjes, vetvrij papier en puntzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.