In welke snackzak past mijn snackbakje?

Heb jij een snackbar of andere horecazaak met snacks voor take away of bezorging? Dan zijn goede snackbakjes en bijpassende snackzakken onmisbaar. In ons assortiment vind je enorm veel verschillende snackbakjes en snackzakken van duurzame materialen. Maar welke snackzakken passen eigenlijk om welke snackbakjes? In het onderstaande figuur geven we je een overzicht van de juiste combinaties.

Al onze snackzakken zijn gemaakt  van 100% biologisch afbreekbaar FSC® gecertificeerd papier. Disposables die FSC® gecertificeerd zijn worden gemaakt van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen. Onze goedkope papieren zakjes zijn dus niet alleen scherp geprijsd, maar ook nog eens duurzaam.

Bekijk hier al onze snackzakken!
Bekijk hier al onze snackbakjes!

Heb je nog vragen over onze snackbakjes en/of snackzakken? Wij helpen je graag! Neem telefonisch contact op via 0507470003 of stuur een mail naar info@takeaware.nl.