Retourneren

Het is mogelijk om jouw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Neem contact met ons op om de retour aan te melden en een retourformulier te ontvangen. Dit kan telefonisch op 0507470003 of via info@takeaware.nl.

Let op:

  • Retouren zonder retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen.
  • Retourneren is alleen mogelijk indien de verpakking (met uitzondering van de overdoos) ongeopend is en het product onbeschadigd is. Ook dient de overdoos en de originele verpakking onbeschreven te zijn.
  • Speciaal voor jou bestelde artikelen (bijv. bedrukte producten) kunnen niet worden geretourneerd.
  • De kosten om een bestelling te retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij anders aangegeven door een van onze medewerkers.

De retourzending kan je naar ons toesturen met een postdienst naar keuze. Na ontvangst maakt onze administratie medewerker een notitie van het tegoed op de klantenkaart. Toch liever je geld terug? Geef dit aan bij de aanmelding van de retourzending. Heb je nog openstaande posten? Dan verrekenen wij deze met het terug te storten bedrag. 

Heb je het verkeerde product ontvangen of is het product beschadigd geleverd? Neem contact met ons op, dan lossen we het probleem zo snel mogelijk voor je op!