Vetvrij papier

Vetvrij papier is ideaal om vette vingers en handen te voorkomen. In ons assortiment vind je ze in diverse vormen en maten, van placemats met een leuk printje tot broodzakjes voor het serveren van belegde broodjes. Lees meer

Vetvrij papier

19 producten

Genieten zonder knoeien

Vetvrij papier heeft een speciale, ondoordringbare antivetlaag, die beschermt tegen lekken of vet. Ideaal om geknoei en geklieder te voorkomen, want ook bij takeaway gerechten wil je dat je klanten optimaal kunnen genieten van de maaltijd. En dat kan natuurlijk het beste zonder te knoeien!

Veelzijdig en gemakkelijk in gebruik

Vetvrij papier is ontzettend veelzijdig en geschikt voor vele gerechten. Je kan er gemakkelijk wraps, hamburgers, burrito’s of andere belegde broodjes mee verpakken. Bovendien is het papier niet alleen handig vlekken en vette vingers te voorkomen, het is ook nog eens relatief goedkoop en gemakkelijk op te bergen.

In ons assortiment

In onze digitale schappen vind je vetvrij papier in de vorm van broodzakken en puntzakken. Daarnaast verkopen we ook vetwerend papier dat te gebruiken is als placemat of voor het verpakken van wraps, burrito’s of hamburgers. Twijfel je welke vorm van vetvrij papier het beste is voor jouw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je op weg!