Vetvrij papier

Vetvrij papier is ideaal om vette vingers en handen te voorkomen. In ons assortiment vind je ze in diverse vormen en maten, van placemats met een leuk printje tot broodzakjes voor het serveren van belegde broodjes. Lees meer

Vetvrij papier

20 producten

Vetvrij papier kopen?

Heb jij een restaurant, lunchtent of andere horeca zaak en ben je op zoek naar vetvrij horeca papier? Dan ben je bij TakeAware aan het juiste adres. Vetvrij papier heeft een speciale, ondoordringbare antivetlaag, die beschermt tegen lekken of vet. Ideaal om geknoei en geklieder te voorkomen, want ook bij takeaway gerechten wil je dat je klanten optimaal kunnen genieten van de maaltijd. Vetvrij papier is ontzettend veelzijdig en geschikt voor vele gerechten. Je kan er gemakkelijk wraps, hamburgers, burrito’s of andere belegde broodjes mee verpakken. Bovendien is het vetvrije wikkelpapier niet alleen handig vlekken en vette vingers te voorkomen, het is ook nog eens relatief goedkoop en gemakkelijk op te bergen. 

Vetvrij inpakpapier in verschillende formaten

In onze digitale schappen vind je vetvrij papier in de vorm van broodzakken en puntzakken. Daarnaast verkopen we ook vetwerend papier dat te gebruiken is als placemat of voor het verpakken van wraps, burrito’s of hamburgers. Naast verschillende formaten hebben we de keuze uit verschillende prints. Maak jouw snack of gerecht helemaal af met 'vetvrij papier krant', die een leuke krantlook print heeft. Of ga voor het vetvrije wikkelpapier met bamboe print of rode ruitjes. Twijfel je welke vorm van vetvrij papier het beste is voor jouw producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je op weg!

Vetvrij wikkelpapier bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze vetvrije zakken. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope vetvrije oliebollenzakken of vetvrije papieren zakjes? Naast vetvrije zakjes en vetvrij wikkelpapier verkopen we nog veel meer verpakkingen voor snacks, zoals hamburgerbakjessausbakjes, kids menuboxen en puntzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.