Snacks

Bij het bezorgen van snacks wil je natuurlijk dat alles heel aankomt. Dan komen onze snackbakjes als geroepen! Je vindt ze allemaal in onze digitale schappen, in allerlei soorten en maten. Gebruik de filters om jouw favoriet te vinden. Lees meer

Snacks

183 producten

Frietbakjes A7 kraft
39,50
Inhoud 1000 stuks
Frikandelbakjes A18 suikerriet BIO
50,95
43,55
Inhoud 600 stuks
Frietbakjes A23 (A7+1) suikerriet BIO
40,75
38,50
Inhoud 800 stuks
Frietbakjes A20 (A14+1) suikerriet BIO
49,95
42,50
Inhoud 600 stuks

 Snackverpakkingen kopen?

Serveer je friet, hamburgers, kroketten, bitterballen, of andere snacks? Dan ben je bij TakeAware aan het juiste adres! Disposables in deze categorie zijn geschikt voor het serveren, verpakken en vervoeren van verschillende soorten snacks. Gefrituurd of niet, het kan allemaal. Veel bakjes en verpakkingen zijn voorzien van een ‘extra’ laag waardoor ongemakken, zoals lekkende bakjes, worden voorkomen. In onze schappen vind je voor ieder wat wils; hamburgerbakjes, frietzakken, snackbakjes, puntzakken, frietbakjes en frikandelbakjesVeel verpakkingen zijn zo ontworpen dat ze weinig ruimte in beslag nemen in de opslag.

Duurzame snackverpakkingen van verschillende materialen

In onze categorie snackverpakkingen vind je verpakkingen van verschillende materialen. Zo hebben we disposables die gemaakt zijn van karton, papier, suikerriet, PLA, Hout en PP. Karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Het is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar is en daarmee plastic afval tegengaat. Door de aangebrachte coating is het bakje voedselveilig, en vetvrij. Onze papieren disposables zijn zoveel mogelijk gemaakt van duurzame bronnen en zijn daarom veelal gemaakt van gerecycled of FSC® gecertificeerd papier. Suikerriet of bagasse wordt gemaakt van een bijproduct van de suikerriet industrie en is daarnaast 100% biologisch afbreekbaar, wat het erg milieuvriendelijk maakt. Het wordt onder andere gebruikt voor menuboxen, hamburger bakjes, snackbakjes en borden. PLA is een biologisch afbreekbaar plastic afkomstig van de plantaardige suikers uit mais. Het wordt veelal gebruikt in onze doorzichtige producten zoals saladebakjes, sushi schalen, bekers en rietjes.

Goedkope snackverpakkingen bestellen op TakeAware.nl 

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze snackverpakkingen to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope snackverpakkingen? Naast snackverpakkingen verkopen we nog veel meer, zoals bekers, servetten en bestek, zakken en tassen en hygiene producten. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.