Puntzakken

Een patatje met, groente ‘reepjes’ of churros serveren? De mooiste manier is natuurlijk uit een puntzak! Ga voor een biologisch afbreekbare variant of kies een van vetwerend papier. Lees meer

Puntzakken

13 producten

Puntzakken bestellen?

De lekkerste manier om friet of churros te eten is natuurlijk gewoon met je handen. Hoe je ze dan moet serveren? Simpel! In een klassieke en oude vertrouwde puntzak! Het ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens goed voor je friet. Het papier waar de puntzak van gemaakt is, zorgt er namelijk voor dat je patat langer warm en krokant blijft! Zo genieten jouw klanten van hun puntzak friet. Puntzakken kopen doe je bij TakeAware.

Puntzak van vetwerend papier of FSC® gecertificeerd hout

In ons assortiment hebben we puntzakken van verschillende materialen. Zo hebben we puntzakken van FSC® gecertificeerd hout, die perfect zijn voor het serveren van mooie bijgerechten. Deze puntzakken zijn niet alleen heel praktisch, maar zien er ook nog eens leuk uit! Ben je juist op zoek naar een puntzak voor het serveren van friet of andere gefrituurde snacks? Dan adviseren wij een puntzak van vetwerend papier

Puntzakken in verschillende formaten

Verkoop jij patat of snacks in verschillende formaten? Geen punt, we hebben verschillende formaten in ons assortiment. Zo hebben we vier verschillende formaten van onze houten puntzakjes twee van de kartonnen puntzakken. Van onze papieren puntzakken hebben we twee varianten: met en zonder opdruk/vetvrij papier. Van beide papieren puntzakken hebben we drie maten in ons assortiment. Naast de 'standaard' puntzakken hebben we ook een Kraft kartonnen puntzak met sausbakje.

Puntzakjes bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze puntzakken voor friet. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope papieren puntzakjes? Naast puntzakken verkopen we nog veel meer, zoals zoals hamburgerbakjessausbakjesvetvrij papier en frietbakjes. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.