Kids menuboxen

Opzoek naar kinder menuboxen voor het serveren, transporteren en vooral warmhouden van gerechten speciaal voor kinderen? Ga voor een van de vele opties uit ons assortiment. Menuboxen met een leuke uitstraling speciaal voor kinderen.

Kids menuboxen

8 producten

Kids menuboxen kopen?

Heb jij kindergerechten op het menu staan? Dan zijn onze Kids Menuboxen een ontzettend leuke manier om deze te serveren! We hebben kids menuboxen met verschillende thema's. Zo hebben we circus menuboxen, maar ook menuboxen in het thema princes, robot, shark, pirate, clown en astronaut. Liever een menubox zonder opdruk of thema? In ons assortiment vind je ook een 100% biologisch afbreekbare menubox van naturel karton. 

Kids menuboxen bestellen op Takeware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze menuboxen to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope kinder menuboxen? Naast kids menuboxen verkopen we nog veel meer, zoals hamburgerbakjessausbakjesvetvrij papier en puntzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.