Snackbakjes

Opzoek naar bakjes voor friet, frikandellen of andere snacks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze digitale schappen is er voor ieder wat wils. Van kartonnen snackbakjes tot biologisch afbreekbare friet bakjes en panini trays! Lees meer

Snackbakjes

50 producten

Snackbakje A7 kraft
39,50
Inhoud 1000 stuks
Pagina

Snackbakjes kopen?

Heb jij een snackbar of andere horecazaak met snacks voor take away of bezorging? Dan zijn snackbakjes onmisbaar. Snackbakjes zijn een van de meest gebruikte disposables in de horeca. Stop je snack in een bakje, zak erom en hij is klaar voor bezorging. In onze schappen vind je ze in veel verschillende vormen en maten, gemaakt van verschillende duurzame materialen.

Disposable snackbakjes van verschillende materialen

In ons assortiment kun je snackbakjes van verschillende materialen vinden. Zo verkopen we Kraft kartonnen snackbakjes, suikerriet frietbakjes en papieren snackbakjes. Kraft karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Door de aangebrachte coating van bio plastic (PLA) is het product voedselveilig en vetvrij. Daarnaast is dit product vochtbestendig, smaak- en geurneutraal. De kartonnen snackbakjes worden gemaakt van Kraft Karton. Kraft Karton is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar materiaal is en daarmee plastic afval tegengaat. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Producten van suikerriet, worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is.

Snackbakjes in verschillende formaten

Naast het gebruik van diverse materialen hebben we snackbakjes in verschillende grootte. Van snackbakje A5 voor kroketten tot snackbakje A13 voor porties friet en snackbakje A16 voor frikandellen of andere langwerpige snacks.

Snackbakjes bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze snackbakjes to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope snackbakjes? Naast snackbakjes verkopen we nog veel meer, zoals frietbakjes, hamburgerbakjessausbakjesvetvrij papier en puntzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.