Sausbakjes

In ons assortiment vind je sausbakjes in verschillende soorten en maten. Van volledige transparante bakjes van PLA tot houten bootjes van FSC® gecertificeerd materiaal. Gebruik de filters om precies te vinden wat je zoekt! Lees meer

Sausbakjes

50 producten

Kartonnen Saus Cup 4oz 120ml Wit
23,95
18,95
Inhoud 500 stuks
Amuse bootje hout 145x87mm BIO
4,75
3,50
Inhoud 100 stuks
Pagina

Sausbakjes in verschillende vormen en maten

Serveer je snacks met saus op feesten en partijen of voor take away? Dan zijn goede sausbakjes onmisbaar! In onze digitale schappen vind je bakjes in verschillende formaten, van verschillende materialen. Met ons brede aanbod bieden we voor ieder wat wils. Onze sausbakjes zijn ook prima te gebruiken voor asmuses en dressings. De sausbakjes hebben de hoge kwaliteit die je verwacht, tegen een bijzonder lage prijs!

Wegwerp sausbakjes voor take away

Bij take away producten wil je dat alles goed afgesloten is, zodat er onderweg niks verloren gaat. Daarom vind je bij ons diverse bakjes die afgesloten kunnen worden met een bijbehorende deksel. De deksels passen perfect zodat er geen saus verloren gaat en lekken wordt voorkomen. De sausbakjes met deksel zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en van verschillende materialen. We hebben een aantal bakjes vervaardigd uit suikerriet, maar ook van bio karton en maiszetmeel (PLA).

Disposable sausbakjes van verschillende materialen 

In ons assortiment kun je sausbakjes van verschillende materialen vinden. Zo verkopen we Kraft kartonnen sausbakjes, suikerriet sausbakjes, papieren sausbakjes en sausbakjes van PLA. PLA is een biologisch afbreekbaar plastic afkomstig van de plantaardige suikers uit mais. Het wordt veelal gebruikt in onze doorzichtige producten, zoals ook een deel van de sausbakjes. Kraft karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Door de aangebrachte coating van bio plastic (PLA) is het product voedselveilig en vetvrij. Daarnaast is dit product vochtbestendig, smaak- en geurneutraal. Kraft Karton is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar materiaal is en daarmee plastic afval tegengaat. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Producten van suikerriet, worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is. 

Kleine sausbakjes bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze disposable sausbakjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een wegwerp sausbakje? Naast sausbakjes verkopen we nog veel meer producten voor snacks, zoals: frietbakjes, hamburgerbakjes en puntzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.