Sausbakjes

In ons assortiment vind je sausbakjes in verschillende soorten en maten. Van volledige transparante bakjes van PLA tot houten bootjes van FSC® gecertificeerd materiaal. Gebruik de filters om precies te vinden wat je zoekt! Lees meer

Sausbakjes

23 producten

Verschillende vormen en maten

Serveer je snacks met saus op feesten en partijen of voor take away? Dan zijn goede sausbakjes onmisbaar! In onze digitale schappen vind je bakjes in verschillende formaten, van verschillende materialen. Met ons brede aanbod bieden we voor ieder wat wils. De sausbakjes hebben de hoge kwaliteit die je verwacht en dat tegen een lage prijs!

Ook voor take away

Bij take away producten wil je dat alles goed afgesloten is, zodat er onderweg niks verloren gaat. Daarom vind je bij ons diverse bakjes die afgesloten kunnen worden met een bijbehorende deksel. De deksels passen perfect zodat er geen saus verloren gaat en lekken wordt voorkomen. De sausbakjes met deksel zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en van verschillende materialen. We hebben een aantal bakjes vervaardigd uit suikerriet, maar ook van bio karton en maiszetmeel (PLA).