Hamburgerbakjes

Serveer je hamburgers voor take away? Dan is een goede verpakking onmisbaar! Hamburgerbakjes zijn ideaal voor het verpakken van hamburgers of andere belegde broodjes. Lees meer

Hamburgerbakjes

9 producten

Welbekende schelpvormige bakjes 

Hamburgerbakjes zijn een van de bekendste verpakkingen in fast food restaurants. De schelpvormige bakjes zijn ideaal voor het verpakken en meenemen transporteren van hamburgers. In deze bakjes zijn hamburgers gemakkelijk mee te nemen door de klant zelf of thuis bij klanten af te leveren. In onze schappen vind je duurzame bakjes van karton en bagasse in verschillende formaten.

Hoge kwaliteit

In onze schappen vind je hamburger verpakkingen van goede kwaliteit materialen, zoals karton en bagasse. De bakjes zijn voorzien van een beschermende laag om lekken en andere ongewenste vlekken en dergelijke te voorkomen. Daarnaast bieden we altijd een duurzamer alternatief, zodat je een keuze kan maken die het beste bij jou past.

Verschillende formaten

In onze schappen vind je hamburgebakjes van verschillende formaten. Bij het serveren en met name transporteren van hamburgers is het van belang om de juiste maat verpakking te gebruiken zodat je burger onbeschadigd aankomt. Serveer je bijvoorbeeld hoge hamburgers? Bestel dan een verhoogde versie van onze schelpvormige bakjes. Heb je ook veel ‘normale’ burgers op de menukaart staan? Ga dan voor een middelgroot bakje.