Hamburgerbakjes

Serveer je hamburgers voor take away? Dan is een goede verpakking onmisbaar! Hamburgerbakjes zijn ideaal voor het verpakken van hamburgers of andere belegde broodjes. Lees meer

Hamburgerbakjes

8 producten

Schelpvormige hamburgerbakjes kopen?

Serveer jij hamburgers voor take away of bezorging? Dan ben je bij TakeAware aan het juiste adres. Wij verkopen geen gewoon verpakkingsmateriaal, maar gaan altijd voor duurzamere alternatieven. Zo ook voor hamburgerbakjes! Hamburgerbakjes zijn een van de bekendste verpakkingen in fast food restaurants. Dit is niet zo gek, want wat is nou een hamburger zonder bijpassend bakje? De hamburgerdoosjes zijn ideaal voor het verpakken en meenemen van hamburgers. In deze bakjes zijn hamburgers gemakkelijk mee te nemen door de klant zelf of thuis bij klanten af te leveren. Wil jij jouw overheerlijke hamburgers goed verpakken in een mooie, stevige en duurzame verpakking? In onze schappen vind je duurzame hamburger bakjes van karton en bagasse in verschillende formaten.

Hamburger verpakkingen van hoge kwaliteit

In onze digitale schappen vind je hamburger verpakkingen van goede kwaliteit materialen, zoals karton en suikerriet. De hamburgerbakjes zijn voorzien van een beschermende laag om lekken en ongewenste vlekken te voorkomen. Niets is vervelender dan een lekkende hamburger verpakking toch? De kartonnen bakjes worden gemaakt van papierpulp en zijn vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Het karton is recyclebaar en gaat daardoor plastic afval tegen. De suikerriet burgerbakjes worden gemaakt van een natuurlijk afvalproduct uit de suikerriet industrie. Suikerriet wordt ook wel bagasse genoemd, wat afgeleid is van het spaanse woord voor afval. Onze suikerriet producten zijn 100% natuurlijk en daarom volledig composteerbaar. Dus ben jij op zoek naar een hamburgerbakje en wil je plastic afval tegengaan? Dan hebben we voldoende opties die perfect passen bij jouw wensen. 

Goedkope hamburgerdoosjes kopen bij TakeAware

In ons assortiment vind je hamburger doosjes in enorm veel verschillende formaten. Zo is er voor ieder wat wils. Bij het serveren, en met name transporteren van hamburgers, is het van belang om de juiste maat verpakking te gebruiken zodat je burger onbeschadigd aankomt. Serveer je bijvoorbeeld hoge hamburgers die bestaan uit meerdere lagen? Bestel dan de verhoogde versie van onze schelpvormige hamburgerbakjes. Heb je ook veel ‘normale’ burgers op de menukaart staan? Ga dan voor een middelgroot hamburgerdoosje. Naast het standaard vierkante hamburger doosje hebben we ook een rechthoekig hamburgerdoosje in ons assortiment. Verkoop je, naast hamburgers, ook andere snacks in jouw zaak? Naast hamburgerdoosjes verkopen we nog veel meer verpakkingen voor snacks, zoals kids menuboxensnackzakkenvetvrij papierfoodbuckets en kipbucketssnackbakjesfrietbakjessausbakjesvetvrij papier en puntzakken.