Houten Disposables

Het hout van onze disposables is zo veel mogelijk afkomstig van duurzaam beheerde bosbouw, daarom draagt het gros van deze producten het FSC® keurmerk. We hebben houten roerstaafjes, bestek, maar ook puntzakjes en bakvormen.

Hout

34 producten

Houten vork 185mm BIO
5,35
Inhoud 100 stuks
Houten mes 185mm BIO
5,35
Inhoud 100 stuks
Houten vork 160mm BIO
1,99
Inhoud 100 stuks
Houten mes 165mm BIO
1,58
Inhoud 100 stuks
Amuse bootje hout 145x87mm BIO
4,75
3,50
Inhoud 100 stuks

Houten disposables kopen?

Hout kent iedereen, maar toch zijn er verschillende keuzes die je kunt maken. Wellicht common sense, maar houten disposables te maken dienen er bomen gekapt te worden. Dit kunnen we uiteraard niet tegengaan, maar we kunnen er wel op een verantwoorde en milieubewuste manier mee omgaan. Dit is precies de reden waarom wij ernaar streven om enkel disposables aan te bieden met het FSC®-keurmerk.

Hout met een FSC®-keurmerk

Producten die aan de FSC® richtlijnen voldoen worden gemaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerd bosgebied. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar worden er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich goed kan herstellen.

Houten disposables bestellen bij TakeAware

Ben je overtuigd van de voordelen van houtendisposables? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. We hebben enorm veel producten in ons assortiment die gemaakt zijn van hout. Zo bieden wij bestek, roerstaafjes, frietzakjes en bakvormen aan in verschillende formaten. Ga je toch liever voor ander materiaal? Wij hebben ook producten van bamboe, suikerriet, palmblad en meer duurzame materialen.

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen.