Bamboe Disposables

Bamboe is een plantsoort dat ontzettend snel groeit, wat het een heel duurzaam materiaal maakt. In onze digitale schappen vind je diverse producten die gemaakt zijn van bamboe; van bestek tot rietjes en cocktailprikkers.

Bamboe

24 producten

BIO Bamboe pin prikker 18cm
3,65
2,50
Inhoud 100 stuks

Bamboe disposables kopen?

Veel van onze prikkers en roerstaafjes worden gemaakt van bamboe. Bamboe is een plantsoort dat ontzettend snel groeit en vaak gezien wordt als onkruid. De plant maakt elk jaar opnieuw stammen aan die rap de hoogte in schieten. Om producten van de stengels te maken, worden de holle stammen in rechthoekige en vlakke strips gesneden. Deze strips worden aan elkaar gemaakt waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. Disposables van bamboe zijn sterk, hard en licht. Daarnaast zijn ze smaakneutraal, vocht-, olie- en diepvriesbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 200°C. Veel van onze materialen zijn volledig composteerbaar, dit geldt ook voor bamboe. Bovendien is bamboe hernieuwbaar wegens de snelle groei van de plant.

Bamboe disposables bestellen op TakeAware

Ben je overtuigd van de voordelen van bamboe disposables? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. We hebben enorm veel producten die gemaakt zijn van dit prachtige materiaal. Zo bieden wij roerstaafjes, cocktailprikkers en eetstokjes aan in verschillende formaten. Ga je toch liever voor ander materiaal? Wij hebben ook producten van suikerriet, palmblad, karton en meer duurzame materialen.

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen.