Palmblad Disposables

Het mooie aan disposables van palmblad? Elk product is uniek, want simpelweg elk blad is uniek. Verder hebben de producten een elegante, stevige en natuurlijke look en feel. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment; van borden tot serveerschalen en amusebakjes.

Palmblad

45 producten

Palmblad bord 30cm BIO
38,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 26cm BIO
42,50
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 24cm BIO
24,75
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 22cm BIO
27,25
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 20cm BIO
21,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 18cm BIO
26,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 17cm BIO
42,50
Inhoud 200 stuks
Pagina

Hoe worden palmblad disposables gemaakt?

Palmblad producten worden gemaakt van het afval dat vrijkomt tijdens het groeiproces van palmen. Het gaat hier namelijk om de bladeren die van de boom gevallen zijn. De palm verliest gedurende de groei meerdere keren per jaar het blad. De bladeren worden vervolgens verzameld, gewassen en gedroogd. De gedroogde bladeren worden uiteindelijk gevormd tot mooie schalen en borden. Voorheen werd er niks met de gevallen bladeren gedaan, of werden ze zelfs verbrand. Enorm zonde, want het materiaal heeft vele mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van palmblad?

Het werken met palmblad heeft vele voordelen. Palmbladservies kan goed tegen warmte en kou, waardoor het geschikt is voor in de oven, magnetron, koelkast en vriezer. Ook zijn disposables van palmblad voedselveilig, smaak- en geurneutraal en olie-, vet- en vochtbestendig. Daarnaast is palmblad 100% composteerbaar en kan je het gewoon in de GFT bak gooien na gebruik.

Een mooi en hip alternatief voor plastic

Het mooie aan disposables van palmblad? Elk product is uniek, want simpelweg elk blad is uniek. Verder hebben de producten een elegante, stevige en natuurlijke look en feel. Hierdoor zien geserveerde snacks en gerechten er meteen een stuk aantrekkelijker uit. Want zeg nou zelf: jij eet toch ook veel liever van een hip palmblad bord, in plaats van een plastic bord?

Palmblad disposables bij TakeAware

Ben je overtuigd van de voordelen van palmblad disposables? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. We hebben enorm veel producten die gemaakt zijn van dit prachtige materiaal. Zo bieden wij borden, kommen en bakjes aan in verschillende formaten. Ga je toch liever voor ander materiaal? Wij hebben ook producten van bamboe, suikerriet en meer duurzame materialen.

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen.