Bestek

Zonder bestek is het bij sommige gerechten vrij moeilijk eten. In onze schappen vind je alles wat je zoekt, van ijslepeltjes van FSC® gecertificeerd hout tot messen en vorken van karton en verpakte eetstokjes van bamboe.

Bestek

28 producten

Houten vork 160mm BIO
1,99
Inhoud 100 stuks
Houten mes 165mm BIO
1,58
Inhoud 100 stuks
Houten vork 185mm BIO
5,35
Inhoud 100 stuks
Houten mes 185mm BIO
5,35
Inhoud 100 stuks

Wegwerp bestek kopen?

Verkoop jij snacks of gerechten voor afhaal of bezorging? Dan kan je niet zonder goed wegwerpbestek. Zonder wegwerp vorken en wegwerp lepels is het bij de meeste gerechten namelijk vrij moeilijk eten. In onze schappen vind je alles wat je zoekt, van houten ijslepeltjes tot bamboe bestek en verpakte eetstokjes. We verkopen ons bestek per stuk maar ook in besteksetten. Bestel gemakkelijk een goedkope bestekset met een mes, vork, lepel en servet en je bent in een keer klaar. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met ons. 

Goedkoop bestek van FSC® gecertificeerd hout

Goedkoop bestek kopen en toch een duurzame keuze maken? Dat kan gewoon! Een groot deel van ons bestek en besteksetten zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd materiaal. Producten die aan de FSC® richtlijnen voldoen worden gemaakt van hout afkomstig van verantwoord beheerd bosgebied. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen. Ben jij bezig met duurzaamheid? Bestel dan houten wegwerp lepels, vorken en messen of ga voor karton, papier, bamboe of suikerriet. Deze laatste twee zijn minder bekend maar hebben veel voordelen, zoals je hieronder kan lezen.

Ga voor een fijn mondgevoel met suikerriet of bamboe bestek

Vind je houten bestek niet fijn aanvoelen in je mond? Ga dan eens voor suikerriet bestek of bamboe bestek. Beide zijn duurzame materialen die, volgens veel mensen, fijner aanvoelen dan kartonnen bestek of houten bestek. Bamboe is een plantsoort dat ontzettend snel groeit. De plant maakt elk jaar opnieuw nieuw stammen aan die rap de hoogte in schieten. Om bamboe bestek van de stengels te maken, worden de holle stammen in rechthoekige en vlakke strips gesneden. Deze strips worden aan elkaar gemaakt waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Bestek van suikerriet wordt gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is. Zowel bamboe bestek als suikerriet bestek hebben geen smaakafgifte, zijn plasticvrij en geven een aangenaam mondgevoel. 

Weggooi bestek of bamboe eetstokjes bestellen op TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal en disposables. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor ons wegwerpbestek. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen bestek van hout of eetstokjes van bamboe? Naast duurzaam wegwerp bestek verkopen we nog meer servetten en bestek zoals servetten, bestekpochette, cocktailprikkers en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.