Roerstaafjes

Roerstaafjes zijn ideaal om je warme koffie of thee te roeren. Een duurzamere variant van de plastic roerstaafjes, zijn roerstaafjes van hout of van bamboe. 

Roerstaafjes

4 producten

Roerstaafjes kopen?

Roerstaafjes zijn ideaal om je warme koffie of thee te roeren. Een duurzamere variant van de plastic roerstaafjes, zijn roerstaafjes van hout of van bamboe. Onze houten roerstaafjes zijn verpakt per 2000stuks en zijn verkrijgbaar in 2 lengtes, namelijk 11cm en 14cm. De bamboe roerstaafjes zijn verkrijgbaar per 8000 stuks en zijn 11 cm lang. Naast roerstaafjes verkopen we ook suikersticks. Het gaat hier om een doos met 1000 rietsuikersticks. 

Duurzame roerstaafjes van hout en bamboe

Onze houten roerstaafjes zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd hout. Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Naast onze houten roerstaafjes verkopen we ook bamboe roerstaafjes. Bamboe is een plantsoort dat ontzettend snel groeit. De plant maakt elk jaar opnieuw nieuw stammen aan die rap de hoogte in schieten. Om producten van de stengels te maken, worden de holle stammen in rechthoekige en vlakke strips gesneden. Deze strips worden aan elkaar gemaakt waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. Disposables van bamboe zijn sterk, hard en licht wat het geschikt maakt voor vele gelegenheden en gebruikers. 

Goedkope roerstaafjes bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze duurzame roerstaafjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope roerstaafjes? Naast duurzame roerstaafjes verkopen we ook veel andere disposables en bekers, zoals koffiebekers, ijsbekers, milkshakebekers en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.