Foodbuckets en Kipbuckets

Heb je kip of andere deelbare gerechten op jouw menu staan? Dan zijn foodbuckets en kipbuckets een ideale manier om deze gerechten te serveren!

Foodbuckets en Kipbuckets

4 producten

Kipbucket met deksel kopen?

Heb je kip of andere deelbare gerechten op jouw menu staan? Dan zijn deze food-/kipbuckets ideaal! De foodbucket wordt met deksel geleverd en heeft een totale inhoud van 1920ml, 2550ml, 4500ml of 5100ml. De kartonnen kip emmer is geschikt voor verschillende kipgerechten zoals nuggets en vleugels, maar ook ideaal om grote hoeveelheden friet of andere deelbare gerechten te serveren. De vrolijke bedrukking maakt deze buckets helemaal af, duurzaam én leuk om naar te kijken! Wacht niet te lang met bestellen en wees er als de kippen bij!

Kartonnen kipbuckets

Onze kipbuckets zijn gemaakt van karton. Karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Het is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar is en daarmee plastic afval tegengaat. Door de aangebrachte coating van PE is de bucket voedselveilig, en vetvrij. Kortom onze kartonnen buckets zijn ideaal voor jouw duurzame horecazaak of andere onderneming.

Foodbuckets bestellen op TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze foodbuckets to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Onze hoge voorraad van onder andere foodbuckets zorgt ervoor dat je op elk moment kan bestellen! Heb je meer nodig dan alleen een goedkope kipbuckets? Naast bucket verpakkingen verkopen we nog veel meer, zoals hamburgerbakjessausbakjesvetvrij papier en puntzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.