Aluminium Disposables

Aluminium is ontzettend duurzaam, het gaat niet alleen tientallen jaren mee, maar het overgrote deel wordt gerecycled. En dat zonder kwaliteitsafname! We hebben producten in alle soorten en maten van bakken tot schalen.

Aluminium

22 producten

Aluminium disposables kopen?

Producten van aluminium zijn een milieuvriendelijk alternatief ten opzichte van plastic omdat het hergebruikt kan worden zonder dat de kwaliteit afneemt. Deze lange levensloopcyclus maakt aluminium tot een duurzaam materiaal. Daarnaast zijn aluminium producten relatief licht van gewicht waardoor er minder CO2 vrijkomt bij het transport. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat bekend staat vanwege zijn goede warmte isolerende werking. 

Aluminium disposables bestellen bij TakeAware

Ben je overtuigd van de voordelen van aluminium disposables? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. We hebben enorm veel producten die gemaakt zijn van dit materiaal. Zo bieden wij maaltijdbakken, deksels en serveerschalen aan in verschillende formaten. Ga je toch liever voor ander materiaal? Wij hebben ook producten van bamboe, suikerriet en meer duurzame materialen.

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen.