TakeAware Wrapped: Terugblik op een geweldig jaar

Wat een jaar was het! Het afgelopen jaar heeft ons bedrijf ongekende groei en succes gebracht, en dit is mede te danken aan jou en de duizenden nieuwe klanten die zich bij ons hebben aangesloten. Laten we samen eens terugblikken op enkele opmerkelijke ontwikkelingen die ons bedrijf het afgelopen jaar heeft doorgemaakt.

TakeAware Happy New Year!

📈 Groter assortiment dan ooit!

We hebben niet stilgezeten als het gaat om het verrijken van ons assortiment. Het afgelopen jaar hebben we een aanzienlijk aantal nieuwe disposables toegevoegd, met name veel hygiëne producten en plasticvrije snackbakjes!

👷‍♀ My TakeAware account in ontwikkeling

Achter de schermen werken we hard aan de ontwikkeling van de My TakeAware-accountomgeving. Deze uitbreiding stelt onze klanten in staat om nog meer te profiteren van gepersonaliseerde diensten, exclusieve aanbiedingen en een naadloze online winkelervaring.

💻 Samenwerking met meerdere bestelplatformen

Om het bestelgemak van jou te vergroten, zijn we bezig met het opzetten van samenwerkingen met verschillende bestelplatformen. Dit betekent dat je onze Friendly disposables binnenkort kunt bestellen via de kanalen die voor jou het handigst zijn.  

🚀 Maar liefst 29 nieuwe medewerkers

Het afgelopen jaar hebben we ons team versterkt met maar liefst 29 nieuwe collega's, waardoor ons totale team nu uit 50 enthousiaste mensen bestaat! Deze groei brengt ons in de positie om nog meer expertise en passie te bundelen. Dit stelt ons in staat om op diverse manieren een verbeterde service te bieden en onze groei verder te stimuleren. Samen streven we ernaar om onze dienstverlening naar nieuwe hoogten te tillen.

Nieuw magazijn aan de Peizerweg in Groningen

⭐ Overname van De Jong Disposables

Afgelopen april hebben we De Jong Disposables (DJD) overgenomen. Deze overname past perfect binnen onze ambitie om marktleider te worden in duurzame disposables. Een van de voordelen van deze samenwerking is dat we onze krachten kunnen bundelen om in de toekomst nog meer innovatieve producten te ontwikkelen. Bovendien kunnen alle klanten blijven rekenen op de vertrouwde kwaliteit en service die ze gewend zijn!

📦 Een nieuw magazijn

Sinds 2 december hebben we officieel ons nieuwe magazijn van maar liefst 20.000 m2 in gebruik genomen, wat een geweldige vooruitgang is. Na de succesvolle overname van DJD, bleek dit het perfecte moment om onze magazijnen in Baflo en Tynaarlo samen te voegen. Dit verbetert de efficiëntie en zorgt voor een nog betere service voor onze gewaardeerde klanten, met snellere leveringen en betere voorraadbeheer.

🌱 Onze eigen suikerriet productie

Naast schaalvoordelen en kennisdeling zijn we nu ook gezamenlijk begonnen met de productie van suikerrietproducten. Hierdoor kunnen we een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verminderen van plastic gebruik, met het meest uitgebreide assortiment van suikerrietproducten op de markt!

Horecava

🎉 TakeAware staat op de Horecava!

We beginnen dit nieuwe jaar ook met een knal! TakeAware is aanwezig op de Horecava van 8 t/m 11 januari, met in één, niet twee, maar drie stands! We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op stands 01.235, 08.215 en 10.005. Ontdek daar onze nieuwe suikerrietproducten, win toffen prijzen en profiteer van onze speciale beursactie. We kijken er naar uit je daar te zien!

Iedere dag werken we hard om de wereld hapje voor stapje duurzamer te maken. Jouw feedback is daarbij van harte welkom. Heb je tips, opmerkingen of aanmerkingen, laat het ons dan vooral weten.