Smaakvolle salades, duurzame stijl: ontdek onze salade bowls

Of je nu een restaurant, cateringbedrijf of voedselleverancier bent, wij begrijpen het belang van de juiste verpakking om jouw salades, pasta's, poke bowls en andere gerechten vers en aantrekkelijk te houden. In dit blog ontdek je waarom de perfecte verpakking essentieel is voor het behoud van de versheid, presentatie en klanttevredenheid. Daarnaast nemen we je mee in ons duurzame assortiment, dat niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook aan jouw bedrijfsidentiteit. Lees verder en ontdek hoe je met de juiste verpakking jouw salades naar een hoger niveau tilt!

Salade bowls kopen

Duurzamere verpakkingen voor jouw gerechten

Bij TakeAware streven we ernaar om jouw keuze voor duurzame verpakkingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Met ons uitgebreide assortiment aan wegwerp saladebakken en saladebowls van verantwoorde materialen, bieden we jou de mogelijkheid om jouw bedrijf te verduurzamen zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl.

Ons assortiment bestaat niet uit conventionele verpakkingsmaterialen, maar voornamelijk uit disposables gemaakt van plant-based materialen. We streven ernaar om jouw bedrijf hapje voor stapje duurzamer te maken. Ons doel is om duurzaamheid voor iedereen toegankelijk te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.

Onze milieuvriendelijke saladebakken zijn vervaardigd uit verantwoorde materialen, zoals karton, maïszetmeel en suikerriet. Deze materialen zijn over het algemeen volledig biologisch afbreekbaar, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Bovendien hebben onze disposables van suikerriet en karton een bioplastic (PLA) coating, waardoor ze nog duurzamer zijn. Deze producten zijn gemarkeerd met een 'BIO'-label, zodat je gemakkelijk kunt herkennen welke opties het meest duurzaam zijn. Daarnaast hebben we ook nog saladebakken van karton met een PE coating, die een uitstekende combinatie bieden van duurzaamheid en stevigheid.

Breed assortiment aan salade bakken, bowls en deksels

Ontdek ons uitgebreide assortiment saladebowls, verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. We bieden een breed assortiment aan saladebowls in verschillende formaten, waaronder 500 ml, 750 ml, 900 ml, 1100 ml en 1300 ml. Zo is er voor iedere behoefte een geschikte optie!

Gebruik je onze bowls voor afhaal en bezorging? Dan heb je natuurlijk goede deksels nodig zodat er onderweg niks verloren gaat. In ons assortiment vind je verschillende soorten deksels. We hebben deksels gemaakt van karton, in het wit of kraft, en daarnaast nog transparante deksels.

Onze bakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze ook ideaal zijn voor diverse gerechten. Hoewel ze perfect zijn voor salades en poke bowls, zijn ze ook te gebruiken voor pasta's, ontbijt bowls, desserts of borrelhapjes.

Gemak en praktisch gebruik

Praktisch gemak is essentieel, zowel voor jou als voor jouw klanten. Kies voor verpakkingen met compartimenten, zodat de ingrediënten gescheiden blijven en klanten de dressing of toppings zelf kunnen toevoegen. Dit voorkomt dat de salade zompig wordt en zorgt voor een smaakvolle en gepersonaliseerde ervaring. In ons assortiment vind je diverse dividers voor verschillende saladebakken!

Salade bowls bedrukken

Jouw merkidentiteit, onze verpakking

Bij TakeAware snappen we dat jouw bedrijf uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze verpakkingen te personaliseren met jouw logo, bedrijfsnaam of creatief ontwerp. Laat jouw merk opvallen en creëer een blijvende indruk bij jouw klanten, zelfs nadat ze de salade hebben genuttigd.

Wil je salade bowls bedrukken? Het enige wat jij hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en het aanleveren van een eventueel logo. Wij denken vervolgens graag met je mee, om het beste uit jouw merk te halen. Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte met gratis proefdruk!

Saladebakken bestellen? Kies TakeAware!

Bij TakeAware zetten we ons voortdurend in om te blijven innoveren met duurzame producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! We zijn vastberaden om onze klanten een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. 

Plaats je bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur en je hebt onze producten de volgende dag al in huis, tegen lagen verzendkosten. Ontdek vandaag nog ons volledige assortiment en ervaar zelf de voordelen van onze verpakkingen.