Papieren tasjes

Bij het (thuis)bezorgen en afhalen van gerechten is een goede draagtas onmisbaar! In onze schappen vind je papieren tasjes in verschillende kleuren en maten.

Papieren tasjes

6 producten

Papieren tasjes voor take away kopen?

Ben jij op zoek naar papieren tassen voor afhaal of bezorging? Dan ben je bij TakeAware aan het juiste adres. Onze papieren tassen zijn ideaal voor het vervoeren van gerechten, snacks of andere producten. De tasjes zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn 100% biologisch afbreekbaar, waardoor het een goed alternatief is voor plastic tassen. Onze papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Zo hebben we papieren tasjes klein, middel en groot. Ook hebben we zowel witte papieren tasjes als bruine papieren tasjes in ons assortiment. Er is voor ieder wat wils! Onze kartonnen tasjes hebben een extreem lage prijs en hoge kwaliteit. Ze zijn enorm sterk waardoor ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. 

Tasjes van FSC® gecertificeerd papier

Of je nou op zoek bent naar grote papieren tassen of kraft tasjes klein, je maakt bij ons altijd een duurzame keuze. TakeAware is de papieren tassen groothandel wanneer je op zoek bent naar duurzame tasjes. Onze papieren draagtasjes zijn namelijk gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

100% biologisch afbreekbare papieren tasjes

Wil je duurzame(re) keuzes maken? Onze duurzame tasjes zijn een goed alternatief voor plastic draagtassen. Plastic tassen worden niet op een duurzame manier gemaakt en kunnen veel schade aanrichten wanneer ze in de natuur terechtkomen. We weten inmiddels allemaal dat we het beste ons plasticgebruik kunnen verminderen. Overstappen naar papieren tasjes is dus zo gek nog niet. Onze tasjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en volledig plasticvrij. Daarnaast zien ze er een stuk hipper en aantrekkelijker uit dan plastic tassen. Zeg nou zelf: Jij loopt toch ook veel liever met een mooie kraft tas over staat in plaats van een plastic zak? De papieren tassen in onze digitale schappen zijn verkrijgbaar in twee kleuren en drie verschillende maten. Zo is er voor jou altijd een duurzame variant beschikbaar. Dus of je nou kleine papieren tasjes of grote papieren tassen zoekt, je bent bij ons aan het juiste adres.

Bedrukte papieren tasjes met eigen logo

Onze kartonnen tasjes zijn in eerste instantie onbedrukt. Het is echter wel mogelijk om de kraft papieren tasjes te laten bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp. Met bedrukte tasjes zorg je ervoor dat je opvalt. Bedruk de tasjes bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo, een leuke spreuk of een ander ontwerp. Het bedrukken van onze tasjes kan snel en goedkoop. Heb je zelf een ontwerp gemaakt? Deze kan je naar ons sturen via het aanvraagformulier. Heb je nog geen ontwerp? Vul dan alsnog het aanvraagformulier in. Onze creatives denken vervolgens graag met je mee en maken een gratis ontwerp, dat past bij jouw merk. Hierdoor spring jij eruit met jouw persoonlijke papieren gift tasjes. Bedrukte papieren draagtasjes zijn zo namelijk ook uitermate geschikt als papieren cadeautasjes. TakeAware is de groothandel voor papieren tasjes. Meer weten over het bedrukken van onze goedkope papieren tassen? Neem dan contact op of klik hier om meer te lezen.

Kartonnen tasjes voor verschillende doeleinden

'Tasje erom?'. Onze kartonnen tasjes zijn niet alleen geschikt voor het bezorgen en afhalen van gerechten. Bij TakeAware verkopen we voornamelijk producten aan horecabedrijven, maar ook andere bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze kartonnen tasjes kunnen namelijk ook goed gebruikt worden in de detailhandel of andere branches. De kartonnen tasjes zijn stevig waardoor ze geschikt zijn voor zowel boodschappen als kleding, cadeautjes en veel andere producten. Altijd handig dus om een lading kartonnen tasjes op voorraad te hebben. Omdat de tasjes gemaakt zijn van papier kan je er gemakkelijk iets op schrijven. Schrijf een leuke boodschap of schrijf de namen van jouw gasten erop, wanneer je de tasjes gebruikt als goodiebag. 

Goedkope papieren tasjes bestellen op TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze papieren draagtassen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Of je nou op zoek bent naar papieren tassen onbedrukt of tasjes met logo. Alles draait om friendly disposables. We zetten hierin stappen, maar willen het niet te zwaar maken. Wij helpen jou om hapje voor stapje duurzamer te worden. Papieren tasjes goedkoop bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope papieren tas of zak? Naast onze biologisch afbreekbare papieren tassen verkopen we nog veel meer zakken en tassen, zoals broodzakken. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.