Papieren tasjes

Bij het (thuis)bezorgen en transporteren van gerechten is een goede draagtas onmisbaar! In onze schappen vind je papieren tasjes in verschillende kleuren en maten.

Papieren tasjes

6 producten

Papieren tassen voor take away kopen?

Ben jij op zoek naar papieren tassen voor afhaal of bezorging? Dan ben je aan het juiste adres. Onze papieren tasjes zijn ideaal voor het vervoeren van gerechten en snacks. Onze papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Zo hebben we papieren tasjes klein, middel en groot. Ook hebben we zowel witte papieren tasjes als bruine papieren tasjes in ons assortiment. Zo is er voor ieder wat wils.

100% biologisch afbreekbare papieren tasjes

Onze papieren draagtasjes zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Goedkope papieren tasjes bestellen op TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze papieren tassen to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen take away tassen? Naast onze biologisch afbreekbare papieren tassen verkopen we nog veel meer, zoals broodzakken, servies en Hygiëne disposables. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.