Broodzakken

Onze broodzakjes zijn superhandig voor het serveren van belegde broodjes. Geen vieze vingers voor je klanten of geknoei met kruimels!

Broodzakken

11 producten

Papieren broodzakken kopen?

Onze 100% biologisch afbreekbare en duurzame broodzakjes zijn superhandig voor het serveren van belegde broodjes, baquettes en meer. De broodzak zorgt ervoor dat klanten geen vette vingers krijgen en kruimels worden opgevangen. Onze broodzakken hebben een leuk design, een absolute boost voor het presenteren van je gerechten! Ben jij op zoek naar een duurzame broodzak die je niet kan vinden in ons assortiment? Laat het ons dan weten. Wij vullen ons assortiment continu aan

Duurzame broodzakjes in verschillende formaten

Al onze papieren boterhamzakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432. Dit maakt deze papieren broodzakken een milieuvriendelijk alternatief voor plastic verpakkingen. De broodzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dus of je nou kleine, grote, vierkante of langwerpige broodjes verkoopt, wij hebben altijd de perfecte verpakking voor jouw brood. De verpakkingen zijn niet alleen geschikt voor koude broodjes, maar ook voor hamburbers en andere warme snacks. TakeAware is de groothandel voor papieren broodzakken en papieren snack verpakkingen. 

Broodzakken bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze duurzame broodzak to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope broodzakken voor zelfgebakken brood? Naast onze papieren broodzak verkopen we nog veel meer zakken en andere disposables, zoals papieren tasjes, servies en Hygiëne disposables. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.