Zakken & Tassen 

Verkoop je bij jou in de zaak veel take away en wordt er veel thuisbezorgd? Dan zijn goede zakken en draagtassen onmisbaar! Met ons uitgebreide assortiment zit er voor ieder wat bij.

Zakken en Tassen

19 producten

Zakken en tassen kopen voor takeaway?

Heb jij een restaurant, foodtruck, lunchroom of andere horecazaak en verkoop je veel voor takeaway of bezorging? Dan zijn goede zakken en draagtassen onmisbaar! Onze tassen zijn niet alleen voor voedsel, maar ook zeer geschikt voor winkels of om te gebruiken als goodiebag. Met ons uitgebreide assortiment zit er voor ieder wat bij. Onze papieren tasjes, papieren zakken, broodzakken en vetwerende hamburgerzakjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. 

Papieren tassen en broodzakken van duurzame materialen

Onze tassen en broodzakken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Dus er is altijd een passende broodzak te vinden, of je nou grote baguettes verkoopt of kleine belegde broodjes. Al onze producten in deze categorie zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432. Onze takeaway draagtassen zijn ook nog eens Gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Goedkope zakken en tassen bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewone disposables. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor onze verpakkingen, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze zakken en tassen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope to go tassen? Naast papieren tassen en zakken verkopen we nog veel meer, zoals: bekers, snackverpakkingen, takeaway producten, servetten en bestek en hygiene producten. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.