Wok to Go bekers

Wok to go bekers zijn ideaal voor het serveren van oosterse gerechten. Deze noodle boxen zijn door de aangebrachte coating voedselveilig en vetvrij. Ook zijn de wok to go bekers vochtbestendig, smaak- en geurneutraal. 

Wok to Go bekers

6 producten

Wok to Go bekers kopen?

Heb jij een restaurant of foodtruck met oosterse gerechten voor afhaal of bezorging? Dan kan je niet zonder goede verpakkingen voor jouw gerechten. Onze wok to go bekers zijn ideaal voor het serveren van oosterse gerechten zoals noodles, rijstgerechten of salades. Naast oosterse gerechten is een noodle bakje ook geschikt voor bijvoorbeeld pasta's. 

Noodle bakjes van verschillende materialen

De wok to go bekers hebben we in twee verschillende varianten: een bruine en een witte. De bruine kraft noodle boxen zijn gemaakt van Kraft karton met een PLA coating. Door de aangebrachte bioplastic coating van PLA is de noodle box voedselveilig, en vetvrij. Daarnaast is hij vochtbestendig, smaak- en geurneutraal. PLA is gemaakt van maiszetmeel en daarmee zijn onze wok to go bekers helemaal biologisch afbreekbaar. Daarnaast hebben we ook de witte variant. Deze zijn gemaakt van wit karton. De coating is PE en daarmee is deze variant iets minder duurzaam. 

Wokbakjes in verschillende formaten

Serveer jij gerechten in verschillende formaten? Geen punt! Onze noodleboxen zijn er in verschillende formaten. Voor grote eters en voor kleine eters hebben wij de ideale Wok to Go bekers. Voor de kleine eters of  kleinere gerechten hebben we een formaat van 400ml. Voor grotere gerechten hebben we een formaat van maar liefst 1000ml. Daartussenin hebben we ook een middenmaat van 750ml

Noodle bakjes kopen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze wokbakjes to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een noodle box? Naast wok to go bakjes verkopen we nog veel meer disposables, zoals: soepkommen, cateringdozen, pinrollen, pizzadozen en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.