Soepkommen

Soepie? Het serveren van een kom soep doe je natuurlijk het liefst in een duurzame soepkom. Bij ons heb je ruime keuze! Van soepkommen van suikerriet tot unieke kommen gemaakt van palmblad. 

Soepkommen

14 producten

Soepkommen en poke bowl kommen kopen?

Verkoop jij lekkere soepjes voor afhaal en bezorging? Dan is een goede soepkom onmisbaar. In ons assortiment vind je een ruim assortiment soepkommen en bijpassende deksels. Zo hebben we kleine en grote soepkommen, zodat er voor ieder een perfecte soepkom met deksel te vinden is. Naast de verschillende formaten kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Zo kan je gaan voor een houten soepkom, of een kom van suikerriet of karton. De kommen uit ons assortiment zijn niet alleen te gebruiken voor soep. Ze zijn namelijk ook zeer geschikt om te gebruiken als poke bowl kommen.

Wegwerp soepkommen met deksel van verschillende materialen 

Veel van onze poke bowl kommen worden gemaakt van suikerriet. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Producten van suikerriet, worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is. Met behulp van warmte en druk wordt de pulp samengeperst en gevormd tot de disposables die je bij ons in de virtuele schappen ziet. Daarnaast vind je in ons assortiment veel kommen die gemaakt zijn van palmblad. Het mooie aan disposables van palmblad? Elk product is uniek, want simpelweg elk blad is uniek. Daarnaast zijn onze kartonnen soepbekers erg populair. Deze soepbekers zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd kraft karton en hebben een natuurlijke uitstraling. 

Soepkommen kopen bij TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze soepkommen to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope soepkommen? Naast soepkommen met deksel verkopen we nog veel meer takeaway producten, zoals Wok to Go bekers, saladebakken en cateringdozen. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.