Saladebakken en Bowls

A salad a day keeps the doctor away. En als je dan een salade eet is het toch superhandig als die in een goeie stevige en duurzame bak komt? Goed voor jezelf en het milieu! Lees meer

Saladebakken en Bowls

39 producten

Pagina

Tal van saladebakken 

In onze digitale schappen vind je tal van saladebakken en bowls. Om het je wat makkelijker te maken kan je gebruik maken van de filters. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een saladebak met een specifieke diameter of gemaakt van bepaald materiaal? Dan kan je dat gemakkelijk aangeven. Ben je op zoek naar milieuvriendelijke disposables? Kijk dan eens bij de saladebakken van karton, PLA of suikerriet. 

Bowls van verschillende materialen

Onze saladebowls komen in allerlei soorten en maten. We verkopen geen gewoon verpakkingsmateriaal, maar disposables van veelal plant-based materialen. Van hernieuwbaar materiaal tot 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Met ons ruime assortiment helpen we jou om hapje voor stapje duurzamer te worden. Zo maken we duurzaamheid beschikbaar voor iedereen.

Onze duurzame disposables zijn gemaakt van verantwoorde materialen, zoals karton, maiszetmeel en suikerriet. Deze materialen zijn doorgaans volledig biologisch afbreekbaar, wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast zijn ze net zo stevig en zien ze er vaak een stuk hipper uit dan de plastic variant. Bovenaan de lijst van duurzame disposables staan producten van suikerriet en producten van karton (met een coating van bioplastic PLA). In ons assortiment worden deze producten aangeduid met een BIO ‘stempel’.

Multi inzetbare bakken

Maak jouw favoriete salade, ontbijt bowl of poke bowl in deze trendy saladebakken en bowlsDe bakken zijn vooral geschikt voor het meenemen van gerechten met takeaway of om thuis te bezorgen. Met de bijbehorende deksels zijn de bakken gemakkelijk af te sluiten en gaat er onderweg niks verloren. 

 De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, wat ze ideaal maakt voor diverse gerechten. Altijd praktisch, of je nu en poke bowl wilt serveren of gewoon een salade wilt thuisbezorgen. Hoewel de saladebakken en bowls bij uitstek geschikt zijn voor salades en poke bowls kan je ze ook prima gebruiken voor andere gerechten, desserts of borrelhapjes.  

Bedrukte bowls 

Maak een onvergetelijke eerste indruk met saladebowls met eigen opdruk! Met jouw eigen logo op de bowls zorg jij ervoor dat je opvalt tussen de massa. Bovendien is het een van de makkelijkste manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Naast de promotie geeft een saladebak met eigen logo ook een professionele uitstraling! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan hier meer informatie over het bedrukken van saladebowls.