Pizzadozen

Op zoek naar Pizzadozen? Met onze pizzadozen zorg je ervoor dat je pizza er nog steeds piekfijn uitziet na de bezorging en dat hij lekker vers blijft. 

Pizzadozen

3 producten

Pizzadozen kopen?

Op zoek naar Pizzadozen voor take away of bezorging? Met onze kartonnen pizzadozen zorg je ervoor dat je pizza er nog steeds piekfijn uitziet na de bezorging en dat hij lekker vers blijft. Onze pizzadozen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat er voor ieder wat wils is. Onze kleinste pizzadoos heeft een hoogte van 4cm, de middel en grote dozen zijn 4.2cm. Of het nou kleine pizzadoosjes of grote pizzadozen zijn, ons assortiment biedt het allemaal aan! Als de perfecte pizzadoos er voor jou tussen zit, bestel dan direct bovenaan deze pagina!

Kraft kartonnen pizzadozen

Onze pizzadozen worden gemaakt van Kraft karton. Kraft karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Karton is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar materiaal is en daarmee plastic afval tegengaat. 

Pizzadozen bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze pizzadozen to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Onze hoge voorraad van onder andere pizzadozen zorgt ervoor dat je op elk moment kan bestellen! Heb je meer nodig dan alleen goedkope pizzadozen? Naast onze duurzame pizzadozen verkopen we nog veel meer disposables, zoals: soepkommencateringdozenpinrollenWok to Go bekers en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.