Cateringdozen

Deze cateringdozen zijn perfect om eten in te vervoeren en mooi te presenteren. Door het venster in de deksel kun je goed zien welke gerechten in de doos zitten. Het venster is gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic (PLA) en daarmee zijn deze cateringdozen 100% biologisch afbreekbaar. 

Cateringdozen

6 producten

Cateringdozen kopen?

Deze cateringdozen zijn perfect om eten in te vervoeren en mooi te presenteren. Door het venster in de deksel kun je goed zien welke gerechten in de doos zitten. Het venster is gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic (PLA) en daarmee zijn deze cateringdozen 100% biologisch afbreekbaar. Dus ben jij op zoek naar een duurzame doos voor catering? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het assortiment varieert van grote cateringdozen tot kleine cateringdoosjes, lees gauw verder en bekijk welke cateringdozen het beste bij jou passen

Cateringdozen van Kraft karton en PLA

Kraft karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Karton is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar materiaal is en daarmee plastic afval tegengaat. De cateringdozen zijn voorzien van een biologisch afbreekbaar plastic (PLA) venster waardoor de cateringdoos 100% biologisch afbreekbaar is. Dus ruil snel jouw plastic cateringdozen in voor onze duurzamere kartonnen cateringdozen!

Cateringdozen bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze cateringdozen to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Onze hoge voorraad van onder andere cateringdozen zorgt ervoor dat je op elk moment kan bestellen! Heb je meer nodig dan alleen goedkope cateringdozen? Naast de biologisch afbreekbare dozen verkopen we nog veel meer, zoals saladebowlsWok to Go bekers en kassarollen. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.