Takeaway disposables

Bij het bezorgen van gerechten wil je natuurlijk dat alles heel aankomt. Dan komen onze (maaltijd)bakjes als geroepen! Je vindt ze allemaal in onze digitale schappen.

Takeaway

209 producten

Snackbakje A18 suikerriet BIO
50,95
43,55
Inhoud 600 stuks

Takeaway verpakkingen kopen?

Heb jij een restaurant, lunchroom, foodtruck of ander horecabedrijf? Bij het afhalen en bezorgen van gerechten en snacks wil je natuurlijk dat alles intact aankomt. Dan komen onze (maaltijd)bakjes als geroepen! Je vindt ze allemaal in onze digitale schappen. Zo hebben we saladebakken en bowls, maaltijdbakken, cateringdozen, soepkommen, wok to go bekers, pizzadozen en kassa- en pinrollen in verschillende vormen en gemaakt van verschillende materialen.

Duurzame takeaway verpakkingen van verschillende materialen

In ons assortiment vind je verpakkingen van verschillende materialen. Zo hebben we disposables van karton, suikerriet, PLA, RPET, aluminium, papier, palmblad, PET en PP. Karton wordt gemaakt van papierpulp en is vaak herkenbaar aan de natuurlijke en bruine uitstraling. Het is een natuurlijk materiaal en heeft als groot voordeel dat het hernieuwbaar en recyclebaar is en daarmee plastic afval tegengaat. Door de aangebrachte coating van PE is het bakje voedselveilig, en vetvrij. Onze papieren disposables zijn zoveel mogelijk gemaakt van duurzame bronnen en zijn daarom veelal gemaakt van gerecycled of FSC® gecertificeerd papier. Suikerriet of bagasse wordt gemaakt van een bijproduct van de suikerriet industrie en is daarnaast 100% biologisch afbreekbaar, wat het erg milieuvriendelijk maakt. Het wordt onder andere gebruikt voor menuboxen, snackbakjes en borden. PLA is een biologisch afbreekbaar plastic afkomstig van de plantaardige suikers uit mais. Het wordt veelal gebruikt in onze doorzichtige producten zoals saladebakjes, sushi schalen, bekers en rietjes.

Goedkope takeaway disposables bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze takeaway verpakkingen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope takeaway verpakkingen? Naast to go verpakkingen verkopen we nog veel meer, zoals bekers, snackverpakkingen, servetten en bestek, zakken en tassen en hygiene producten. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.