Prikkers

In onze schappen vind je biologisch afbreekbare (cocktail)prikkers in alle soorten en maten. Van fancy knoopprikkers tot de ‘traditionele’ prikkers van bamboe. Allen ideaal voor het serveren van hapjes op feesten en partijen.

Prikkers

14 producten

Cocktailprikkers kopen?

In onze schappen vind je biologisch afbreekbare cocktailprikkers in alle soorten en maten. Van fancy knoopprikkers tot de ‘traditionele’ prikkers van bamboe. Naast verschillende materialen verkopen we prikkers in verschillende kleuren. Zo hebben we zwarte knoopprikkers, maar ook neutraal gekleurde prikkers. Alle duurzame prikkers zijn ideaal voor het serveren van hapjes op feesten en partijen. 

Prikkers van bamboe

Vrijwel al onze prikkers zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is een plantsoort dat ontzettend snel groeit. De plant maakt elk jaar opnieuw stammen aan die rap de hoogte in schieten. Om cocktailprikkers van de stengels te maken, worden de holle stammen in rechthoekige en vlakke strips gesneden. Deze strips worden aan elkaar gemaakt waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. Disposables van bamboe zijn sterk, hard en licht wat het geschikt maakt voor vele gelegenheden en gebruikers. Perfect dus om te gebruiken voor onze duurzame prikkertjes. 

Bamboe prikkers bij elk gerecht

Of je nou hamburgers serveert in een restaurant of kleine hapjes op een evenement. Voor elk type gerecht hebben wij een knoopprikker of pin prikker in ons assortiment. Als je hamburgers serveert en deze als één geheel wilt opdienen is een lange prikker perfect voor jou, de knoopprikkers van 18cm of de pinprikkers van 18cm passen goed bij deze klus! De kleine prikkers van 6cm passen goed bij een borrelplank en voorkomen vette vingers. De grote pinprikkers vanaf 21 cm zijn handig voor het maken van spiesjes bij de barbecue of voor vrolijke traktaties op school! De zwarte knoopprikkers passen goed bij een chique uitstraling en de naturel knoopprikkers bij een natuurlijke uitstraling, voor ieder wat wils dus! Of je nou opzoek bent naar grote knoopprikkers of kleine pinprikkers, hier bij TakeAware ben je aan het goede adres!

Goedkope prikkers kopen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze bamboe cocktailprikkers met knoop of zonder knoop. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen duurzame cocktailprikkers ? Naast goedkope cocktailprikkers verkopen we nog meer servetten en bestek, zoals: servetten, bestekzakjes, bestek en verfrissingsdoekjes. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.