Bestekzakjes

Met een bestekpochette heb je 2-in-1, een bestekzakje en een servet! Ontzettend handig op het terras of als je snel tafels moet indekken. In ons assortiment vind je de brochettes in diverse kleuren van duurzaam materiaal.

Bestekzakjes

6 producten

Bestekzakjes kopen?

Serveer of verkoop je eten in een restaurant, lunchroom of andere horecazaak? Dan zijn goede servetten onmisbaar! Met onze 100% biologisch afbreekbare bestekpochetten heb je een servet en een bestekzakje in een. Ontzettend handig voor op het terras of om snel tafels in te kunnen dekken. De servetzakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432.

Bestekzakje bedrukken?

Wil jij een bestekpochette met jouw eigen logo of ontwerp, dat kan! Hier bij TakeAware bedrukken we eigenlijk alle soorten disposables dus ook bestekpochettes. Een bestekhoesje met jouw eigen huisstijl en/of logo is een leuk detail voor in jouw horecazaak. Heb je zelf geen idee wat je op je bestekhoesje wil bedrukken? Geen probleem! Ons designteam staat voor je klaar om je verder te helpen. Bestekpochettes bedrukken doe je bij TakeAware!

Bestekzakjes bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze bestekzakjes met servet. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen bestekpochetten? Naast duurzame bestekzakjes verkopen we nog meer servetten en bestek, zoals: servetten, bestek, prikkers en verfrissingsdoekjes. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.