Servetten & Bestek 

Servetten en bestek zijn absoluut onmisbaar in de horeca. Zonder bestek kan je sommige gerechten simpelweg niet eten. En geniet je wel van een gerecht zonder bestek, dan zijn servetten haast noodzakelijk. 

Servetten en Bestek

82 producten

Houten bestekset 3/1 mes + vork + servet
33,95
19,95
Inhoud 250 stuks
Houten vork 185mm BIO
5,35
Inhoud 100 stuks
Houten mes 185mm BIO
5,35
Inhoud 100 stuks
Houten vork 160mm BIO
2,25
Inhoud 100 stuks
Houten mes 165mm BIO
1,58
Inhoud 100 stuks
Houten vork met tanding 140mm BIO
3,95
2,75
Inhoud 100 stuks
Pagina

Servetten en bestek kopen?

Servetten en bestek zijn absoluut onmisbaar in de horeca. Zonder bestek kan je sommige gerechten simpelweg niet eten. En geniet je wel van een gerecht zonder bestek, dan zijn servetten haast noodzakelijk. Dus of je nou een restaurant, lunchroom of foodtruck hebt, vrijwel iedere horecazaak heeft servetten en bestek nodig. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste servetten, bestek, prikkers, verfrissingsdoekjes en bestekzakjes. We hebben beide in verschillende maten, kleuren en materialen. 

Duurzame servetten en bestek voor jouw horecazaak

Bijna al onze servetten en bestek items zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ook zie je bij veel producten in deze categorie staan dat ze zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd hout. Producten en materiaal die aan de FSC® richtlijnen voldoen worden gemaakt van hout afkomstig van verantwoord beheerd bosgebied. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen. Onze cocktailprikkers en verpakte eetstokjes worden gemaakt van bamboe. Bamboe is een plantsoort dat ontzettend snel groeit. De plant maakt elk jaar opnieuw nieuw stammen aan die rap de hoogte in schieten. Om producten van de stengels te maken, worden de holle stammen in rechthoekige en vlakke strips gesneden. Deze strips worden aan elkaar gemaakt waarbij de natuurlijke nerfstructuur zichtbaar blijft. Disposables van bamboe zijn sterk, hard en licht wat het geschikt maakt voor vele gelegenheden en gebruikers.

Servetten bedrukken 

Wil jij unieke servetten kopen? We hebben servetten in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Zit de perfecte servet er voor jou niet tussen? Geen paniek! Bij ons kan je ook servetten laten bedrukken! We kunnen de servetten met een logo, tekst of een ander tof design voor je maken. Naast servetten kunnen ook onze verfrissingsdoekjes en bestekzakjes met logo worden bedrukt. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang een gratis proefdruk.  

Goedkope servetten en wegwerpbestek bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewone disposables. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor verpakkingen, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze wegwerpbestek en servetten. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope servetten of goedkoop bestek? Naast papieren servetten en houten bestek verkopen we nog veel meer, zoals: bekers, verpakkingen voor snacks, takeaway producten, zakken en tassen, borden en schalen en hygiene producten. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.