Z-vouw handdoekjes

Ook voor papieren z-vouw handdoekjes ben je bij ons aan het juiste adres! Goede hygiëne is ontzettend belangrijk, een absolute must in het (bedrijfs)leven.

Z-vouw handdoekjes

3 producten

Z-vouw handdoekjes kopen?

Ook voor papieren z-vouw handdoekjes ben je bij ons aan het juiste adres! Goede hygiëne is ontzettend belangrijk, een absolute must in het (bedrijfs)leven. Wist je dat het drogen van de handen enorm belangrijk is na het wassen? Natte handen kunnen namelijk veel meer bacteriën verspreiden dan droge handen. Handdoekjes zijn dus onmisbaar voor een goede hygiëne. In ons assortiment vind je zowel cellulose handdoekjes als handdoekjes van gerecycled papier.

Verschillende soorten papieren z-vouw doekjes en multifold doekjes

In ons assortiment vind je zowel 1 laags z-vouw handdoekjes als 2 laags z-vouw handdoekjes. De 2 laags handdoekjes zijn gemaakt van cellulosevezels, een polysaccharide afkomstig van verschillende plantaardige materialen, zoals hout en katoen. Ook zijn onze papieren handdoekjes verkrijgbaar in verschillende formaten. Z-vouw handdoekjes zijn de meest voorkomende doekjes. Door de z-vouw hangt er altijd een nieuw doekje klaar voor de volgende gebruiker van de dispenser. Multifold handdoekjes zijn smaller opgevouwen waardoor deze geschikt zijn voor kleinere dispensers.

Goedkope wegwerp z-vouw handdoekjes kopen?

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze wegwerp handdoekjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen gerecyclede papieren handdoekjes? Naast goedkope z-vouw handdoekjes verkopen we nog meer hygiëne producten zoals folie en bakpapier, afvalzakken, dispensers, navul zeep en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.