Toiletpapier

Een zaak kan natuurlijk niet zonder goed toiletpapier. En ook dat vind je in onze digitale schappen!

Toiletpapier

8 producten

WC papier kopen?

Geen enkel bedrijf kan zonder goed toiletpapier. En ook dat vind je in onze digitale schappen! We hebben verschillende soorten wc papier in ons assortiment, zodat er voor iedereen de perfecte rol te vinden is. Naast toiletrollen verkopen wij ook bijbehorende dispensers, om op te hangen aan de muur. 

Verschillende soorten toiletpapier

Of je nou op zoek bent naar 1 laags wc papier, 2 laags wc papier of 3 laags wc papier, wij hebben het! We verkopen zowel toiletpapier met een gewone kartonnen rol als met een doprol. Doprol wc papier heeft, net als traditioneel toiletpapier, een koker aan de binnenkant van de rol. Het verschil zit hem in de doppen aan beide uiteinden van deze koker. De uiteinden zijn voorzien van doppen, die precies in de openingen van de bijbehorende dispenser passen. Veel van ons toiletpapier is gemaakt van 100% cellulose, wat betekent dat het nog zachter is dan tissue papier. Cellulose bestaat uit cellulosevezels, een polysaccharide afkomstig van verschillende plantaardige materialen, zoals hout en katoen. Dus ben jij op zoek naar goedkope, maar toch heerlijk zacht, cellulose wc papier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Goedkoop toiletpapier bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze toiletrollen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen duurzaam wc papier? Naast goedkope toiletrollen verkopen we nog meer hygiene producten zoals folie en bakpapierafvalzakken, dispensers, navul zeep en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.