Navulzeep

Naast onze friendly disposables vind je ook zeep in onze schappen, noem het maar en wij hebben het! Navul zeep zodat jij gemakkelijk zelf de dispensers bij kan vullen. Heb je vragen over de handzeep? Dan horen wij het graag.

Navul zeep

2 producten

Navulzeep kopen?

Naast onze friendly disposables vind je ook handzeep navulling in onze schappen, noem het maar en wij hebben het! Zo hebben we ook verschillende soorten navul handzeep zodat jij gemakkelijk zelf de dispensers bij kan vullen. Heb je vragen over de handzeep? Dan horen wij het graag.

Verschillende soorten desinfectie handzeep

Allereerst hebben we 'normale' zeep navulling. Deze is deaal voor horecazaken of andere grootverbruikers. De vloeibare zeep heeft een heerlijke geur en zorgt ervoor dat de huid schoon, zacht en soepel blijft. Daarnaast hebben we 'Navulzeep Hygienisch met Food Safety' in ons assortiment. Deze handzeep bevat geen geur- en kleurstoffen en is daarom zeer geschikt voor in keukens en de voedselindustrie. Bovendien reinigt het de handen en zorgt het voor een goede hygiëne, een perfect alternatief voor antibacteriële zeep dus. Onze vloeibare zeep voor dispenser is perfect te gebruiken als tork zeep navulling.

Goedkope navulzeep bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Wil je meer dan alleen navulling zeep kopen? Naast goedkope navulzeep verkopen we nog meer hygiene producten zoals afvalzakkendispensers, keukenrollen en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.