Handdoek- & Poetsrollen

Sterk keukenpapier en handdoekrollen zijn vrijwel onmisbaar voor elk bedrijf. Een goede hygiëne is belangrijk en onze handdoek- en poetsrollen dragen daar aan bij. 

Handdoek- & Poetsrollen

7 producten

Handdoek- en poetsrollen kopen?

Sterk keukenpapier is onmisbaar in de horeca of gewoon op kantoor. Iedereen knoeit wel eens en met keukenpapier veeg je dat in een handomdraai weer weg. Ben jij op zoek naar handdoek- en poetsrollen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment met papieren handdoekjes, poetsdoeken, vouw papier, en poetsrollen in verschillende formaten en van verschillende materialen.

Verschillende soorten handdoekrollen en poetspapier

In ons assortiment vind je verschillende soorten handdoekrollen. Zo verkopen we 1 laags en 2 laags keukenpapier. Naast de dikte van het papier zit er ook verschil in de totale lengte aan papier op de rol. Zo verkopen we rollen met 120 meter papier, 150 meter papier, 160 meter papier en 300 meter papier. We hebben het nu wel over rollen papier, maar wist je dat we ook coreless handdoekrollen verkopen? Coreless wil zeggen dat er geen kartonnen rol in het midden van het papier zit. Hierdoor is er meer ruimte voor papier. Vrijwel al ons keukenpapier is gemaakt van 100% cellulose, wat betekent dat het nog zachter is dan tissue papier. Cellulose bestaat uit cellulosevezels, een polysaccharide afkomstig van verschillende plantaardige materialen, zoals hout en katoen. Dus ben jij op zoek naar een goedkope, maar toch heerlijk zachte, cellulose handdoekrol? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Goedkoop keukenpapier bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze handdoekrollen en poetspapier op rol. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen keukenpapier? Naast goedkope handdoekrollen verkopen we nog meer hygiene producten zoals folie en bakpapier, afvalzakkendispensersnavul zeep, wegwerphandschoenen en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.