Dispensers

Hygiëne is ontzettend belangrijk! Daarom verkopen wij niet alleen verpakkingen, bekers en rietjes, maar ook hygiëne producten zoals schoonmaakpapier, (navul) zeep en handdoekjes.

Dispensers

9 producten

Dispenser kopen voor zeep, toiletpapier of poetsrollen?

Hygiëne is ontzettend belangrijk! Daarom hebben wij niet alleen ‘gewone’ disposables, maar ook hygiëne producten zoals schoonmaakpapier, zeep en handdoekjes. In ons assortiment vind je verschillende dispensers, zo hebben we een wc dispenser, papier dispenser toilet, dispensers voor zeep en dispensers voor poetsrollen (ook wel bekend als torkrollen) en handdoekjes. Onze dispensers zijn ideaal om aan de wand te hangen en om vele malen opnieuw te vullen. Naast dispensers verkopen wij ook de bijbehorende navulzeep, toiletpapier en poetsrollen om de dispensers mee te vullen.

Verschillende soorten dispensers 

In ons assortiment vind je meerdere soorten dispensers, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Zo hebben we toiletpapier dispensers in verschillende formaten. Deze toiletpapier dispensers zijn ideaal om te gebruiken wanneer jouw toiletten drukbezocht worden. Een groot voordeel:  jij hoeft niet elk uur een nieuwe toiletrol op te hangen en jouw bezoekers komen niet snel zonder papier te zitten. Naast de toilet dispenser hebben we de dispenser z-vouw Maxi, die geschikt is voor handdoekjes, en dispensers voor poetsrollen. Deze laatste is ook wel bekend als torkrolhouder. Ten slotte verkopen we ook dispensers voor zeep. Mis je nog een dispenser in ons assortiment? Laat het ons dan vooral weten. 

Goedkope dispenser bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor onze dispensers. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een dispenser voor toiletpapier of zeep? Naast goedkope dispensers verkopen we nog meer hygiene producten zoals afvalzakkenhandschoenennavul zeep en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.