Hygiëne disposables

Een goede hygiëne is ontzettend belangrijk, zeker voor bedrijven en plekken waar veel mensen komen. Daarom hebben wij niet alleen ‘gewone’ disposables, maar ook hygiëne producten zoals vuilniszakken, handschoenen, handdoekjes, toiletpapier, navulzeep en meer.

Hygiëne

96 producten

Pagina

Hygiëne disposables kopen?

Een goede hygiëne is ontzettend belangrijk, zeker voor restaurants, winkels, hotels en andere plekken waar veel mensen komen. Daarom hebben wij niet alleen ‘gewone’ disposables, maar ook hygiëne producten zoals vuilniszakken, handschoenen, handdoekjes, toiletpapier, navulzeep en meer. Onze producten zijn in verschillende formaten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils. Uiteindelijk toch niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan vooral weten! Wij doen continu ons best om het assortiment uit te breiden en de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. 

Goedkope hygiëne artikelen bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewone disposables. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor onze verpakkingen, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze afvalzakken, dispensers, handschoenen, handdoekrollen, zepen en wc papier. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope hygiëne producten? Naast schoonmaak producten verkopen we nog veel meer zoals bekers, snackverpakkingen, takeaway verpakkingen, servetten en bestek en borden en schalen. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.