Wegwerp borden

In onze schappen vind je wegwerp borden in alle soorten en maten. Van biologisch afbreekbare ontbijtbordjes tot dinerborden van natuurlijk palmblad en kartonnen gebaksbordjes. You name it, we’ve got it!

Borden

39 producten

Bord 17cm suikerriet BIO
40,95
Inhoud 1000 stuks
Bord 18cm suikerriet BIO
40,95
28,71
Inhoud 1000 stuks
Palmblad bord 17cm BIO
42,50
Inhoud 200 stuks
Palmblad bord 18cm BIO
26,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 20cm BIO
21,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 22cm BIO
27,25
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 24cm BIO
24,75
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 26cm BIO
42,50
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 30cm BIO
38,95
Inhoud 100 stuks
Pagina

Disposable borden kopen?

Heb jij een restaurant, snackbar, lunchroom, foodtruck of andere horecazaak en doe je aan takeaway of bezorging? Dan zijn goede wegwerp borden onmisbaar. In onze schappen vind je wegwerp bordjes in verschillende soorten en maten, zodat er voor ieder gerecht of snack het perfecte weggooi servies te vinden is. You name it, we’ve got it!

Wegwerpborden van verschillende materialen

In ons assortiment vind je enorm veel verschillende borden, van verschillende materialen. Zo is een deel van onze borden gemaakt van suikerriet. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel Bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Onze suikerriet borden worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is. Met behulp van warmte en druk wordt de pulp samengeperst en gevormd tot de disposable borden die je bij ons in de virtuele schappen ziet. Naast suikerriet borden verkopen we ook kartonnen borden en palmblad borden. Zowel het palmblad bord als karton bord is 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432. Palmblad is een natuurlijk restafval van palmboom plantages. De bladeren worden verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens mooie en unieke palmblad borden en schalen van te maken.

Stevige wegwerp borden in verschillende formaten en vormen

Zoals hierboven aangegeven is er in ons assortiment voor ieder wat wils. Of je nou grote of kleine gerechten serveert, het perfecte bord is bij ons altijd te vinden. Ons kartonnen bord is in vier verschillende groottes beschikbaar. De suikerriet borden zijn er in 6 verschillende maten, inclusief een ovaal bord. Het 22.5cm suikerriet bord is ook beschikbaar als 3 vaks bord. Daarnaast zijn de palmblad borden ook nog eens in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo hebben we palmblad borden in de vorm van een berenhoofd of een pizzapunt.  

Wegwerp servies bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewone verpakkingsmaterialen. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze kartonnen bordjes, palmblad bordjes en suikerriet bordjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope weggooi borden? Naast onze duurzame borden verkopen we nog veel meer, zoals amusebakjes, schalen en bestek. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.