Borden

In onze schappen vind je borden in alle soorten en maten. Van biologisch afbreekbare ontbijtbordjes tot dinerborden van natuurlijk palmblad. You name it, we’ve got it!

Borden

39 producten

Bord 18cm suikerriet BIO
40,95
28,71
Inhoud 1000 stuks
Bord 26cm suikerriet BIO
38,95
34,59
Inhoud 500 stuks
Bord 17cm suikerriet BIO
40,95
Inhoud 1000 stuks
Palmblad bord 17cm BIO
42,50
Inhoud 200 stuks
Palmblad bord 18cm BIO
21,50
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 20cm BIO
21,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 22cm BIO
22,65
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 24cm BIO
24,75
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 26cm BIO
29,95
Inhoud 100 stuks
Palmblad bord 30cm BIO
38,95
Inhoud 100 stuks
Pagina

Disposable borden kopen?

Heb jij een restaurant, snackbar, lunchroom, foodtruck of andere horecazaak en doe je aan takeaway of bezorging? Dan zijn goede disposable borden onmisbaar. In onze schappen vind je ze in verschillende soorten en maten, zodat er voor ieder gerecht of snack het perfecte bord te vinden is. You name it, we’ve got it!

Borden van verschillende materialen

In ons assortiment vind je enorm veel verschillende borden, van verschillende materialen. Zo is een deel van onze borden gemaakt van suikerriet. Suikerriet(pulp) is een natuurlijk afvalproduct en wordt daarom ook wel Bagasse genoemd, afgeleid van het Spaanse woord voor afval. Producten van suikerriet, worden gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap van het riet gescheiden is. Met behulp van warmte en druk wordt de pulp samengeperst en gevormd tot de disposables die je bij ons in de virtuele schappen ziet. Naast suikerriet borden verkopen we ook kartonnen borden en palmblad borden. Deze beide zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432. Palmblad is natuurlijk restafval van palmboom plantages. De bladeren worden verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens mooie en unieke borden en schalen van te maken. 

Borden in verschillende formaten en vormen

Zoals hierboven aangegeven is er in ons assortiment voor ieder wat wils. Of je nou grote of kleine gerechten serveert, het perfecte bord is bij ons altijd te vinden. Onze ronde borden zijn in vijf verschillende groottes beschikbaar. Ons 22.5cm suikerriet bord is ook beschikbaar als 3 vaks bord. Daarnaast zijn de palmblad borden zijn ook nog eens in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo hebben we palmblad borden in de vorm van een berenhoofd of een pizzapunt.  

Borden bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze wegwerp borden. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope bordjes? Naast onze duurzame borden verkopen we nog veel meer, zoals amusebakjes, schalen en bestek. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.