Amusebakjes

In onze digitale schappen vind je amusebakjes in alle soorten en maten. Vierkante transparante amusebakjes tot houten puntzakjes, houten bootjes en verschillende palmblad bakjes. Bij ons vind je ze allemaal!

Amusebakjes

65 producten

Amuse bootje hout 145x87mm BIO
4,75
3,50
Inhoud 100 stuks
Palmblad amuse bootje 115x60mm BIO
3,95
2,95
Inhoud 25 stuks
Pagina

Amusebakjes kopen?

Ben je op zoek naar amusebakjes? Dan ben je aan het juiste adres. In onze digitale schappen vind je amusebakjes in alle soorten, vormen en maten. Vierkante en transparante amusebakjes, houten puntzakjes en verschillende palmblad bakjes. Veel van onze amusebakjes kunnen niet alleen gebruikt worden voor amuses, maar ook als sausbakjes of voor andere doeleinden.

Wegwerp amusebakjes van verschillende materialen

In ons assortiment vind je kleine amusebakjes van verschillende materialen. Zo hebben we houten bakjes in de vorm van een bootje of puntzak, maar ook palmblad bakjes in verschillende vormen en maten. Andere amusebakjes zijn gemaakt van BIO PLA, suikerriet en karton. PLA is een biologisch afbreekbaar plastic afkomstig van gewassen als maïs en suikerriet. Het grote voordeel van PLA producten is dat deze transparant zijn, waardoor gerechten perfect zichtbaar zijn. Vrijwel al onze duurzame amusebakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar volgens EN13432. 

Verschillende vormen en maten Amusebakjes

Serveer jij vaak amuses en wil je duurzame amusebootjes opdienen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten amuse bootjes, houten bootjes in verschillende groottes en amusebakjes, schaaltjes en bootjes van palmblad. Ook onze amusebakjes van suikerriet zijn het proberen zeker waard. De amuselepel en de ‘slope’ bowl zijn perfect voor alle soorten amuses, variërend van klein tot groot. Amuses voor takeaway? Dan zijn de covercups perfect voor jou. Aan de cups zit een deksel vast, zodat de inhoud goed verpakt blijft. Ben je opzoek naar nog meer take away producten? Kijk dan eens naar onze puntzakken, papieren tasjes en sausbakjes.

Amusebakjes bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze amusebakjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope amusebakjes? Naast onze duurzame bakjes verkopen we nog veel meer borden en schalen, zoals borden, schalen en kommen. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.