Soepbekers

Om lekker op te warmen is er toch niks beters dan een warme kop soep? Met de soepbekers in ons assortiment kan je soep gemakkelijk serveren én transporteren met de bijbehorende deksel. Lees meer

Soepbekers

19 producten

Soepbeker 240ml Ø90mm 8oz kraft
29,95
24,95
Inhoud 500 stuks

Kartonnen soepbekers kopen?

Kartonnen soepbekers met deksel zijn ideaal voor het serveren van soep en andere warme bijgerechten. Ze zijn speciaal ontworpen voor het warm houden van voedsel, zodat klanten jouw heerlijke gerechten gemakkelijk mee naar huis kunnen nemen of thuis kunnen laten bezorgen. Veel van onze soepbekers hebben bijbehorende deksels zodat tijdens het transport niks verloren gaat en de kans op morsen afneemt.  

Disposable soepbekers van verschillende materialen

In ons assortiment hebben we to go soepbekers van verschillende materialen. Zo zijn er soepbekers van ‘gewoon’ karton, soepbekers die 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn, maar ook bekers van FSC® gecertificeerd karton. Wat dat laatste precies inhoudt? Disposables van FSC® gecertificeerd materiaal worden zo gemaakt dat bossen behouden blijven. Bij het kappen van bomen denkt FSC® aan mens en dier. Je hebt dus de keuze uit verschillende kartonnen soepbekers, die allemaal een andere mate van duurzaamheid hebben.

Soepbekers met eigen logo 

Maak een onvergetelijke eerste indruk met wegwerp soepbekers met eigen opdruk! Met jouw eigen logo op de bekers zorg jij ervoor dat je opvalt tussen de massa. Bovendien is het een van de makkelijkste manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Naast de promotie geeft een soepbeker met eigen logo ook een professionele uitstraling! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Hier vind je meer informatie over het bedrukken van soepbekers. 

Soepbekers bestellen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze kartonnen soepbekers met deksel en zonder deksel. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope soepbekers met deksel? Naast soepbekers verkopen we nog veel meer bekers, zoals koffiebekers, ijsbekersmilkshakebekers en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.