Soepbekers

Om lekker op te warmen is er toch niks beters dan een warme kop soep? Met de soepbekers in ons assortiment kan je soep gemakkelijk serveren én transporteren met de bijbehorende deksel. Lees meer

Soepbekers

17 producten

Kartonnen soepbekers 

Kartonnen soepbekers zijn ideaal voor het serveren van soep en andere warme bijgerechten. Ze zijn speciaal ontworpen voor het warm houden van voedsel, zodat klanten jouw heerlijke gerechten gemakkelijk mee naar huis kunnen nemen of thuis kunnen laten bezorgen. Veel van onze soepbekers hebben bijbehorende deksels zodat tijdens het transport niks verloren gaat en de kans op morsen afneemt.  

Tussen de kartonnen soepbekers vind je verschillende mate van duurzaamheid. Zo zijn er soepbekers van ‘gewoon’ karton, soepbekers die 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn, maar ook bekers van FSC® gecertificeerd karton. Wat dat laatste precies inhoudt? Disposables van FSC® gecertificeerd materiaal worden zo gemaakt dat bossen behouden blijven. Bij het kappen van bomen denkt FSC® aan mens en dier.

Soepbekers met eigen logo 

Maak een onvergetelijke eerste indruk met soepbekers met eigen opdruk! Met jouw eigen logo op de bekers zorg jij ervoor dat je opvalt tussen de massa. Bovendien is het een van de makkelijkste manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Naast de promotie geeft een soepbeker met eigen logo ook een professionele uitstraling! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Hier vind je meer informatie over het bedrukken van soepbekers.