Smoothiebekers

Een heerlijk kleurrijke smoothie of sapje kan je niet anders dan in een transparante beker serveren. Die moet gezien worden! In ons assortiment vind je ze in verschillende formaten met bijpassende deksels.

Smoothiebekers

11 producten

Smoothie bekers kopen voor take away? 

Deze handige, transparante drinkbekers zijn ideaal voor het serveren van sappen, milkshakes, cocktails, smoothies of andere dranken. De sapbekers zijn speciaal ontworpen voor takeaway en bezorging. Bovendien kunnen ze gemakkelijk afgesloten worden met een bijbehorende deksel, die de beker volledig afsluit en lekken voorkomt. De smoothie to go beker is duurzaam en kan tot 500ml drinken bevatten. De smoothie bekers zijn stevig en bieden, in combinatie met de bijbehorende dome deksel of platte deksel, ruimte voor slagroom of andere extra toppings.  

Multi-inzetbare smoothie bekers met deksel en rietje

Naast gebruik voor smoothies, sappen, milkshakes, iced koffie of andere dranken zijn de smoothiebekers ook prima te gebruiken voor bepaalde soorten voedsel. Zo kan je er ook softijs en stukjes fruit in serveren. Heb jij ook salades op jouw menu staan? Deze smoothie beker voor onderweg dienen ook goed als saladebeker! Samen met de dome deksel zonder gat kan je de beker ook als saladeshaker gebruiken. Hierdoor zijn onze smoothie bekers multi-inzetbaar en zowel te gebruiken voor drinken als salade bekers met deksel.

Biologisch afbreekbare wegwerp smoothie bekers 

Onze biologisch afbreekbare smoothiebekers worden geproduceerd van polylactic acid (PLA). PLA wordt gevormd uit gefermenteerd maiszetmeel waarnaar het tot polymeer wordt verwerkt zodat het gebruikt kan worden in een smoothiebeker. PLA is een milieuvriendelijk materiaal vanwege het feit dat het 100% vrij is van aardolie. Daarnaast komt er, in vergelijking met conventionele polymeren, een stuk minder energie voor nodig en komt er minder CO2 vrij komt bij de productie.  

Smoothie bekers to go bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze smoothiebekers met deksel. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope smoothie beker met deksel? Naast duurzame smoothie bekers verkopen we nog veel meer bekers, zoals koffiebekersijsbekers, milkshakebekers en meer. Daarnaast vind je in ons assortiment ook rietjes van verschillende materialen, zoals papieren rietjes. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.