Smoothiebekers

Een heerlijke kleurrijke smoothie kan je niet anders dan in een transparante beker serveren. Die moet gezien worden! In ons assortiment vind je ze in verschillende formaten met bijpassende dome deksel. Lees meer

Smoothiebekers

9 producten

Smoothiebekers voor takeaway 

Deze handige, transparante drinkbekers zijn ideaal voor het serveren van sappen, milkshakes, cocktails, smoothies of andere dranken. De bekers zijn speciaal ontworpen voor takeaway en thuisbezorgd. Bovendien kunnen ze gemakkelijk afgesloten worden met een bijbehorende deksel die de beker volledig afsluit en lekken voorkomt. De bekers zijn duurzaam en kunnen tot 500ml drinken bevatten. De bekers zijn stevig en bieden in combinatie met de bijbehorende dome deksel ruimte voor slagroom of andere extra’s.  

Multi inzetbare bekers 

Naast gebruik voor smoothies, sappen, iced koffie of andere dranken zijn de bekers ook prima te gebruiken voor ander voedsel. Zo kan je er ook prima softijs, milkshakes en stukjes fruit in serveren. Heb jij ook salades op jouw menu staan? Daar zijn deze bekers ook ideaal voor! Samen met de dome deksel zonder gat kan je de beker ook als saladeshaker gebruiken.  

Biologisch afbreekbare smoothiebekers 

Onze biologisch afbreekbare smoothiebekers worden geproduceerd van polylactic acid (PLA). PLA wordt gevormd uit gefermenteerd maiszetmeel waarnaar het tot polymeer wordt verwerkt zodat het gebruikt kan worden in onze smoothiebekers. PLA is een milieuvriendelijk materiaal vanwege het feit dat het 100% vrij is van aardolie. Daarnaast komt er, in vergelijking met conventionele polymeren, een stuk minder energie voor nodig en komt er minder CO2 vrij komt bij de productie.