Milkshake bekers

Ook voor milkshakebekers ben je bij ons aan het juiste adres! In onze schappen vind je bekers in allerlei soorten in maten van klein tot groot in diverse kleuren.

Milkshakebekers

9 producten

Milkshake bekers kopen?

Ben jij op zoek naar milkshakebekers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je milkshake bekers in verschillende formaten, met bijpassende deksels. En wat heb je nou aan een milkshake zonder rietje? Ook deze vind je in onze schappen. Al onze milkshake bekers en milkshake rietjes zijn gemaakt van duurzame materialen. 

Kartonnen milkshake bekers met deksel in verschillende formaten

In ons assortiment vind je milkshakebekers in verschillende kleuren en maten. Zo bieden wij zwarte milkshake bekers aan, die een luxe uitstraling hebben. Daarnaast hebben we ook gele milkshake bekers met de tekst: Love, Relax, Drink. Ben jij op zoek naar milkshake bekers die je niet in ons assortiment kan vinden? Laat het ons dan vooral weten, wij vullen regelmatig ons assortiment aan. Wil jij milkshake bekers kopen? Combineer jouw milkshake beker met deksel en bijpassend rietje, om het helemaal af te maken.  

Duurzame milkshake bekers van FSC® gecertificeerd papier

Onze kartonnen milkshake bekers worden gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk FSC® gecertificeerd papier. FSC® disposables worden gemaakt van hout dat afkomstig is van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen. Door te kopen bij TakeAware kies je dus niet alleen voor goedkoop, maar ook voor duurzaam. 

Goedkope milkshake bekers met deksel kopen op TakeAware.nl

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze kartonnen milkshakebekers met deksel. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen goedkope milkshake bekers? Naast duurzame milkshake bekers verkopen we nog veel meer bekers, zoals koffiebekersijsbekers, smoothiebekers en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.