Koffiebekers

Een lekker bakkie doen kan eigenlijk niet zonder goede koffiebekers. In onze schappen vind je allerlei bekers, van groot tot klein van verschillende materialen. Ben je naar een specifieke beker opzoek? Gebruik dan de filters om je zoektocht te versimpelen! Lees meer

Koffiebekers

51 producten

Koffiebeker 120cc Kraft
36,95
Inhoud 1000 stuks
Koffiebeker 177cc Kraft
65,95
Inhoud 2500 stuks
Pagina

Duurzame koffiebekers 

Ben je op zoek naar bekers om koffie in te serveren? In onze schappen hebben we precies wat jij nodig hebt! Koffiebekers in verschillende maten, maar ook van verschillende materialen. In ons assortiment vind je de beker die bij jou past. Van 100% biologisch afbreekbare bekers tot de koffiebekers van ‘gewoon’ karton. De biologisch afbreekbare bekers zijn te herkennen aan het groene bio logo aan de rechteronderzijde van de productfoto.  

Bekers in verschillende maten 

Heb je koffie in jouw assortiment? Dan serveer je vast niet alleen een reguliere kop koffie. Om ook je espresso, cappuccino en latte macchiato in gelijke bekers te kunnen serveren hebben wij verschillende series in ons assortiment. De 120cc bekers zijn de kleinste koffiebekers in ons assortiment en zijn ideaal om espresso in te serveren. Een slag groter zijn de koffiebekers van 177cc en 180cc welke geschikt zijn voor reguliere kopjes koffie en thee. Daarnaast zijn de bekers van deze grootte geschikt voor gebruik in de meeste automaten. Nog een slag groter (230cc) en je komt uit bij de koffiebekers voor het serveren van cappuccino of grote koppen thee. De grootste koffiebekers in ons assortiment zijn de bekers met een inhoud van 300 tot 450cc. Deze bekers zijn veelal geschikt voor het serveren van latte macchiato of grote koppen koffie of thee.  

Dubbelwandige koffiebekers 

Serveer jij warme dranken voor take away? Dan zijn de dubbelwandige koffiebekers een goede aanvulling op jouw assortiment. Deze bekers worden gemaakt met twee lagen karton. Door de extra laag karton ontstaat er ruimte, wat ervoor zorgt dat de beker extra goed is geïsoleerd. Deze goede isolatie zorgt er niet alleen voor dat de warme drankjes in de beker goed op temperatuur blijven, maar voorkomen ook dat je klanten hun handen verbrand aan een te warme beker.