Koffiebekers

Een lekker bakkie doen kan eigenlijk niet zonder goede koffiebekers. In onze schappen vind je allerlei bekers, van groot tot klein van verschillende materialen. Ben je naar een specifieke beker opzoek? Gebruik dan de filters om je zoektocht te versimpelen! Lees meer

Koffiebekers

51 producten

Koffiebekers 450cc Kraft
58,95
Inhoud 1000 stuks
Koffiebeker 120cc Kraft
36,95
Inhoud 1000 stuks
Pagina

Duurzame koffiebekers kopen

Ben je op zoek naar bekers om koffie in te serveren? In onze schappen hebben we precies wat jij nodig hebt! Koffiebekers in verschillende maten, maar ook van verschillende materialen. Zo hebben we kartonnen bekers met deksel, die handig zijn om te gebruiken als koffiebeker onderweg. In ons assortiment vind je altijd de koffiebeker to go die bij jou past. Van 100% biologisch afbreekbare bekers tot de koffiebekers van ‘gewoon’ karton. De biologisch afbreekbare koffiebekers zijn te herkennen aan het groene bio logo aan de rechteronderzijde van de productfoto.  

Bekers to go in verschillende maten 

Heb jij een koffiezaakje, cafe of restaurant? Dan serveer je vast niet alleen een reguliere kop koffie. Om ook je espresso, cappuccino en latte macchiato in gelijke bekers te kunnen serveren hebben wij verschillende series in ons assortiment. Zo is er altijd een duurzame koffiebeker die aansluit bij jouw product. De 120cc bekers zijn de kleinste koffiebekers in ons assortiment en zijn ideaal om espresso in te serveren. Een slag groter zijn de wegwerp koffiebekers van 177cc en 180cc welke geschikt zijn voor reguliere kopjes koffie en thee. Daarnaast zijn de kartonnen koffiebekers van deze grootte geschikt voor gebruik in de meeste automaten. Nog een slag groter (230cc) en je komt uit bij de koffiebekers voor het serveren van cappuccino of grote koppen thee. De grootste koffiebekers in ons assortiment zijn de bekers met een inhoud van 300 tot 450cc. Deze bekers zijn veelal geschikt voor het serveren van latte macchiato of grote koppen koffie of thee.  

Koffiebekers met design

Uiteraard hebben we witte kartonnen bekers in ons assortiment. Ga jij liever voor een opvallende beker? Ook dan kan je bij TakeAware terrecht. Zo hebben we koffiebekers met het bekende schotse ruitje, in maar liefst 5 verschillende kleuren. Daarnaast verkopen we koffiebekers met groene blaadjes, koffiebekers met ripple kraft, zwarte koffiebekers, koffiebekers met een hippe sleeve en nog veel meer bekers to go met leuke prints en designs. Daarnaast hebben we verschillende deksels om de koffie reisbekers mee af te dekken. Moet jij of moeten jouw klanten vaak met meerdere bekers tegelijk lopen? Bekijk dan ook eens onze draagtrays.

Dubbelwandige koffiebekers 

Serveer jij warme dranken voor take away of bezorging? Dan zijn de dubbelwandige koffiebekers een goede aanvulling op jouw assortiment. Deze kartonnen bekers worden gemaakt met twee lagen karton. Door de extra laag karton ontstaat er ruimte, wat ervoor zorgt dat de beker extra goed is geïsoleerd. Deze goede isolatie zorgt er niet alleen voor dat de warme drankjes in de beker goed op temperatuur blijven, maar voorkomen ook dat je klanten hun handen verbranden aan een te warme beker.

Koffiebeker bestellen op TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze koffiebekers to go. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope koffiebeker? Naast koffiebekers verkopen we nog veel meer bekers, zoals: soepbekers, ijsbekers, milkshakebekers en meer. Rietjes of roerstaafjes nodig bij de bekers? Ook deze hebben wij in ons assortiment. Bestel je voor 16:00? Dan heb je onze producten morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.