IJsbekers

IJs, ijs, baby! Serveer je ijsjes in jouw zaak? Dan zijn goede ijsbekers onmisbaar in jouw assortiment! In onze schappen vind je bekers van verschillende formaten en materialen. Van ‘simpele’ witte bekers tot kleurrijke bekers met een gelato opdruk. Lees meer.

IJsbekers

14 producten

Voor ieder wat wils

IJs is een eeuwenoud dessert dat nog steeds ontzettend populair is. Niet alleen als dessert, maar ook op een warme zomermiddag aan het water, op het strand of in de stad. Hoewel veel ijsliefhebbers hun ijs ook prima op een hoorntje eten, is een ijsbeker een goede aanvulling op jouw assortiment. Zo bied je voor ieder wat wils. Bovendien, zijn de bekers ook goed te gebruiken voor andere (ijs)gerechten zoals frozen yoghurt.  

Veelzijdige ijsbekers

De ijsbekers in ons assortiment zijn speciaal gemaakt voor ijssalonscafetaria, restaurantsbakkerijen en ieder ander die ijs of ander lekkers serveert. De veelzijdige bekers zijn perfect te gebruiken voor het serveren van ijs, frozen yoghurt en andere lekkernijen. In onze digitale schappen vind je de beste kwaliteit bekers voor een scherpe prijs. Niet lekkende, stevige bekers van hoge kwaliteit. 

IJsbekers met eigen logo

Maak een onvergetelijke eerste indruk met ijsbekers met eigen opdruk! Met jouw eigen logo op de ijsbekers zorg jij ervoor dat je opvalt tussen de massa. Bovendien is het een van de makkelijkste manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Naast de promotie geeft een beker met eigen logo ook een professionele uitstraling! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Hier vind je meer informatie over het bedrukken van ijsbekers.