IJsbekers

IJs, ijs, baby! Serveer je ijsjes? Dan zijn goede ijsbekers onmisbaar in jouw assortiment! In onze schappen vind je bekers van verschillende formaten en materialen. Van ‘simpele’ witte bekers tot kleurrijke bekers met een gelato opdruk.

IJsbekers

18 producten

Kartonnen ijsbekers met deksel kopen?

IJs is een eeuwenoud dessert dat nog steeds ontzettend populair is. Niet alleen als dessert, maar ook op een warme zomerdag of tijdens het kijken van een film. Hoewel veel ijsliefhebbers hun ijs ook prima op een hoorntje eten, is een kartonnen ijsbeker een goede aanvulling op jouw assortiment. Zo bied je voor ieder wat wils. Bovendien zijn de bekers ook goed te gebruiken voor andere (ijs)gerechten zoals frozen yoghurt. Onze kartonnen ijsbakjes zijn verkrijgbaar met bijpassende deksel. 

Veelzijdige duurzame kartonnen ijsbekers met deksel

De ijsbekers in ons assortiment zijn speciaal gemaakt voor ijssalonscafetaria, restaurantsbakkerijen en ieder ander die ijs serveert en kartonnen ijsbekers nodig heeft. De veelzijdige bekers zijn perfect te gebruiken voor het serveren van ijs, frozen yoghurt en andere lekkernijen. In onze digitale schappen vind je de beste kwaliteit bekers voor een scherpe prijs. Niet lekkende, stevige bekers van hoge kwaliteit. Een deel van onze ijsbekers is gemaakt van 'normaal' karton en een deel van FSC® gecertificeerd karton. Disposables die FSC® gecertificeerd zijn, worden gemaakt van bomen die geteeld worden onder verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden blijven. Op deze manier wordt ontbossing tegengegaan, wat belangrijk is om de CO2 uitstoot te verminderen en klimaatverandering te bestrijden. Bij het kappen van bomen houdt FSC® rekening met mens en dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen.

Kartonnen ijsbakjes met deksel en eigen logo

Wil jij ijsbakjes kopen? Maak een onvergetelijke eerste indruk door te kiezen voor ijsbekers met eigen opdruk! Met jouw eigen logo op de ijsbekers zorg jij ervoor dat je opvalt tussen de massa. Bovendien is het een van de makkelijkste manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Naast de promotie geeft een ijsbeker met logo ook een professionele uitstraling! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Hier vind je meer informatie over het bedrukken van ijsbekers.

IJsbekers kopen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze ijsbekertjes. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Heb je meer nodig dan alleen een goedkope ijsbeker? Naast goedkope ijsbekers verkopen we nog veel meer bekers, zoals koffiebekers, smoothiebekers, milkshakebekers en meer. Bestel je voor 16:00? Dan heb je de bekers morgen al in huis, tegen lage verzendkosten.