Bekers in alle soorten en maten

Hier vind je allerlei bekers in alle soorten en maten die je maar wenst. Van ijsbekers tot koffiebekers en soepbekers, bij ons vind je ze allemaal! Naast bekers hebben we diverse toebehoren zoals rietjes en roerstaafjes. Lees meer

Bekers

125 producten

Koffiebeker 120cc Kraft
36,95
Inhoud 1000 stuks
Pagina

Duurzame bekers kopen?

Serveer je koffie of andere (warme) dranken? Dan wil je dat natuurlijk in een duurzame beker serveren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw imago en uitstraling. In onze digitale schappen vind je bekers in verschillende kleuren, formaten en materialen. Veel bekers zijn multi inzetbaar en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als koffiebeker, maar ook om soep, thee of andere dranken te serveren. Heb je de juiste bekers gevonden? Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis!

Disposable bekers van verschillende materialen

Hoewel wij stiekem het liefst onze meest duurzame bekers verkopen, bieden wij een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om een duurzamer alternatief te bestellen en helpen wij iedereen om hapje voor stapje duurzamer te worden. Veruit de meeste van onze bekers worden van karton gemaakt. Maar ook daar zit verschil in.

Zo hebben we bekers van ‘gewoon’ karton, het karton dat we allemaal wel kennen van dozen en noem maar op. Daarnaast hebben we ook bekers van FSC® gecertificeerd karton. Wat dat inhoudt? Dat deze disposables gemaakt zijn van bomen die geteeld zijn onder verantwoord bosbeheer. Bij het kappen wordt rekening gehouden met zowel mens als dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen en bossen behouden blijven. Naast eerdergenoemde soorten karton hebben we ook kartonnen bekers die 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn. Deze bekers worden gekenmerkt door het groene BIO logootje rechtsonder de productfoto in het artikeloverzicht.

Goedkope bekers bestellen bij TakeAware

Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We zijn altijd op zoek naar duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. Zo ook voor al onze wegwerp bekers. Continu doen we ons stinkende best om te blijven innoveren met duurzame producten. Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. In onze schappen vind je diverse soorten bekers. Van bekers voor warme inhoud zoals koffiebekers en soepbekers tot bekers voor koude inhoud, zoals milkshakebekers en ijsbekers. Voor het serveren van fruitsappen en smoothies hebben we speciale smoothiebekers in ons assortiment. Dit zijn bekers van verschillende groottes die volledig transparant zijn, zodat de kleurrijke smoothie goed zichtbaar is. Het is een beetje een vreemde eend in de bijt, maar onder de categorie bekers hebben we ook een aantal rPET flessen. Transparante flessen die ideaal zijn voor vruchtensappen en fruitsmoothies. Om ons assortiment aan bekers compleet te maken hebben we nog een tweetal categorieën met toebehoren voor bekers; roerstaafjes en rietjes.