Bekers in alle soorten en maten

Hier vind je allerlei bekers in alle soorten en maten die je maar wenst. Van ijsbekers tot koffiebekers en soepbekers, bij ons vind je ze allemaal! Naast bekers hebben we diverse toebehoren zoals rietjes en roerstaafjes. Lees meer

Bekers

112 producten

Koffiebeker 120cc Kraft
36,95
Inhoud 1000 stuks
Koffiebeker 177cc Kraft
65,95
Inhoud 2500 stuks
Pagina

Duurzame bekers

Serveer je koffie of andere (warme) dranken? Dan wil je dat natuurlijk in een duurzame beker serveren. Goed voor jouw uitstraling, maar ook goed voor het milieu! In onze digitale schappen vind je bekers in verschillende kleuren en materialen. Veel bekers zijn multi inzetbaar en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als koffiebeker, maar ook om soep, thee of andere dranken te serveren. Heb je de juiste bekers gevonden? Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis!

Bekers van verschillende materialen

Hoewel wij stiekem het liefst onze meest duurzame bekers verkopen, bieden wij een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om een duurzamer alternatief te bestellen en helpen wij iedereen om hapje voor stapje duurzamer te worden. Veruit de meeste van onze bekers worden van karton gemaakt. Maar ook daar zit verschil in.

Zo hebben we bekers van ‘gewoon’ karton, het karton dat wij eigenlijk allemaal kennen van dozen en noem maar op. Daarnaast hebben we ook bekers van FSC® gecertificeerd karton. Wat dat in houdt? Dat deze disposables gemaakt zijn van bomen die geteeld zijn onder verantwoord bosbeheer. Bij het kappen wordt rekening gehouden met zowel mens als dier. Het bos wordt opgedeeld in vakken en elk jaar wordt er in een ander vak bomen geoogst, zodat het bos zich kan herstellen en bossen behouden blijven. Naast eerdergenoemde soorten karton hebben we ook kartonnen bekers die 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn. Deze bekers worden gekenmerkt door het groene BIO logootje rechtsonder de productfoto in het artikeloverzicht.

Ons assortiment

In onze schappen vind je diverse soorten bekers. Van bekers voor warme inhoud zoals koffiebekers en soepbekers tot bekers voor koude inhoud, zoals milkshakebekers en ijsbekers. Voor het serveren van fruitsappen en smoothies hebben we speciale smoothiebekers in ons assortiment. Bekers van verschillende groottes die volledig transparant zijn, zodat de kleurrijke smoothie goed zichtbaar is. Het is een beetje een vreemde eend in de bijt, maar onder de categorie bekers hebben we ook een aantal rPET flessen. Transparante flessen die ideaal zijn voor vruchtensappen en fruitsmoothies. Om ons assortiment aan bekers compleet te maken hebben we nog een tweetal categorieën met toebehoren voor bekers; roerstaafjes en rietjes.