Snelle levering

Je kan zelf bepalen wanneer je het wilt laten bezorgen, dus ook als je maandag dicht bent, geef je bij het afrekenen eenvoudig aan wanneer het jou wel goed uitkomt. Voor 16:00u besteld is de volgende dag (m.u.v. zondag) afgeleverd. Goed om te weten, we leveren zelfs op zaterdag!


Kies zelf de dag van bezorging

Wij geloven dat ontzorgen in duurzame disposables altijd beter kan. Dat is dan ook precies de reden dat je zelf kan bepalen wanneer je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Doe je een bestelling op zondag, maar ben je maandag dicht? Geen probleem dan geef je bij het afrekenen gewoon aan wanneer het jou wel goed uitkomt. Oftewel; geen gedoe voor jou.

Uit voorraad leverbaar

Wij houden niet van een lange levertijd en hebben daarom alle producten die we aanbieden zelf op voorraad. Van de frietbakjes van suikerriet tot de serveerschalen van palmblad, alles is uit voorraad leverbaar! Hiermee voorkomen we dat jij misgrijpt wanneer je onze friendly disposables het hardst nodig hebt. Kortom, we doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Heb je vragen?

Naast het vergroten van het bestelgemak leveren we de beste service. Wij communiceren altijd actief en komen onze afspraken na. Heb je vragen aan ons of behoefte aan advies? Check onze FAQ voor de meest gestelde vragen. Staat jij vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via 050 747 00 03 of stuur een bericht via het contactformulier.