Palmblad cateringschaal 30x50cm BIO

Palmblad cateringschaal 30x50cm BIO

Inhoud 25 stuks
Duurzaam product

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd lage verzendkosten

Bedrukken? Bij veel producten mogelijk!

Beoordeeld met een 9.4 door onze klanten

Voor- en nadelen

Volledig plasticvrij
Composteerbaar volgens EN13432
Geschikt voor gebruik in de magnetron en oven
Milieuvriendelijk alternatief t.o.v. de plastic variant
Natuurlijke en stevige look en feel

Omschrijving

Deze 100% biologisch afbreekbare schaal heeft een luxe uitstraling en natuurlijke look en feel. Deze disposable van palmblad is 30 bij 50 cm groot en is daarmee ideaal voor het serveren van diverse gerechten op barbecues, picknicks en andere gelegenheden. De serveerschaal is geschikt voor warme en koude gerechten en kan zowel in de magnetron als in de oven en zelfs in de vriezer.

Palmblad is natuurlijk restafval van palmboom plantages. Door het hele jaar heen, gedurende de groei, verliest de boom zijn bladeren. Voorheen werd hier niets mee gedaan, de bladeren belandden bij het afval of werden zelfs verbrand. Tegenwoordig worden de bladeren verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens onder andere gebruikt te worden voor onze friendly disposables.

Disposables van palmblad zijn voedselveilig, smaak- en geurneutraal en olie-, vet- en vochtbestendig. Verder kunnen onze palmblad disposables gewoon bij het GFT-afval, omdat ze 100% composteerbaar zijn volgens de Europese norm EN13432.

Ben je op zoek naar duurzame disposables voor jouw assortiment? Dan zijn producten van palmblad een mooie oplossing. Naast deze schaal hebben we allerlei disposables in diverse vormen en maten, gemaakt van duurzame materialen. Bekijk alle schalen.

Fysieke eigenschappen
Lengte (mm) 500
Breedte (mm) 300
Materiaal Palmblad
Kleur Nature, Bruin, Geel
Vorm Rechthoek
Aantal vakken 1
Specificaties
Artikelnummer 9987126
Voedselveilig
Biologisch afbreekbaar
Bruto gewicht doos (Kg) 5
Stuks per europallet 600
Stuks per doos 25
Plasticvrij