Palmblad pastabord Ø230mm BIO

Palmblad pastabord Ø230mm BIO

Inhoud 100 stuks
Duurzaam product

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd lage verzendkosten

Bedrukken? Bij veel producten mogelijk!

Beoordeeld met een 9.4 door onze klanten

Voor- en nadelen

Volledig plasticvrij
Composteerbaar volgens EN13432
Natuurlijke en stevige look en feel
Geschikt voor gebruik in de magnetron en oven
Duurzaam alternatief voor plastic borden

Omschrijving

Ben je op zoek naar een pastabord met een natuurlijke look en feel? Dan is dit 100% biologisch afbreekbare bord van palmblad een goede optie! Deze natuurlijke disposable heeft een diameter van 23 cm, is 3,8 cm hoog en heeft een inhoud van 300ml. Dit diepe bord is daarmee ideaal om pastagerechten te serveren. Dit palmblad bord is geschikt voor warme en koude gerechten en kan zowel in de magnetron als in de oven en zelfs in de vriezer.

Palmblad is natuurlijk restafval van palmboom plantages. Door het hele jaar heen, gedurende de groei, verliest de boom zijn bladeren. Voorheen werd hier niets mee gedaan, de bladeren belandden bij het afval of werden zelfs verbrand. Tegenwoordig worden de bladeren verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens onder andere gebruikt te worden voor onze friendly disposables.

Disposables van palmblad zijn voedselveilig, smaak- en geurneutraal en olie-, vet- en vochtbestendig. Verder kunnen onze palmblad disposables gewoon bij het GFT-afval, omdat ze 100% composteerbaar zijn volgens de Europese norm EN13432.

Ben je op zoek naar duurzame disposables voor jouw assortiment? Dan zijn producten van palmblad een mooie oplossing. Naast dit bord hebben we allerlei disposables in diverse vormen en maten, gemaakt van duurzame materialen. Bekijk alle kommen.

Fysieke eigenschappen
Hoogte (mm) 38
Diameter Ø 230
Inhoud (ml/cc) 300
Materiaal Palmblad
Kleur Nature
Vorm Rond
Aantal vakken 1
Specificaties
Artikelnummer 9987121
Voedselveilig
Biologisch afbreekbaar
Geschikt voor magnetron
Stuks per doos 100
Plasticvrij