Palmblad kom 250ml Ø135mm BIO

Palmblad kom 250ml Ø135mm BIO

Inhoud 200 stuks
Duurzaam product

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd lage verzendkosten

Bedrukken? Bij veel producten mogelijk!

Beoordeeld met een 9.4 door onze klanten

Voor- en nadelen

Volledig plasticvrij
Composteerbaar volgens EN13432
Geschikt voor gebruik in de magnetron en oven
Milieuvriendelijk alternatief t.o.v. de plastic variant
Natuurlijke uitstraling
Steving materiaal
Geen bijpassende deksel
Ieder bakje is anders

Omschrijving

Deze 100% biologisch afbreekbare kom heeft een luxe uitstraling en natuurlijke look en feel. Deze natuurlijke disposable van palmblad heeft een diameter van 13,5 cm, is 4 cm hoog en een inhoud van 250 ml. De kom ideaal voor het serveren van kleine gerechten als pasta, soep, yoghurt en allerlei ander lekkers. Hij is geschikt voor warme en koude gerechten en kan hij zowel in de magnetron als in de oven en vriezer.

Palmblad is natuurlijk restafval van palmboom plantages. Door het hele jaar heen, gedurende de groei, verliest de boom zijn bladeren. Voorheen werd hier niets mee gedaan, de bladeren belandden bij het afval of werden zelfs verbrand. Tegenwoordig worden de bladeren verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens onder andere gebruikt te worden voor onze friendly disposables.

Disposables van palmblad zijn voedselveilig, smaak- en geurneutraal en olie-, vet- en vochtbestendig. Verder kunnen onze palmblad disposables gewoon bij het GFT-afval, omdat ze 100% composteerbaar zijn volgens de Europese norm EN13432.

Ben je op zoek naar duurzame disposables voor jouw assortiment? Dan zijn producten van palmblad een mooie oplossing. Naast deze kom hebben we allerlei disposables in diverse vormen en maten, gemaakt van duurzame materialen. Bekijk alle kommen.

Fysieke eigenschappen
Hoogte (mm) 47
Diameter Ø 135
Onder diameter Ø 65
Inhoud (ml/cc) 250
Materiaal Palmblad
Kleur Nature
Vorm Rond
Aantal vakken 1
Specificaties
Artikelnummer 9987127
Voedselveilig
Biologisch afbreekbaar
Geschikt voor magnetron
Stuks per doos 200
Plasticvrij