Palmblad bord 18x18cm BIO

Palmblad bord 18x18cm BIO

Inhoud 100 stuks
Duurzaam product

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Altijd lage verzendkosten

Bedrukken? Bij veel producten mogelijk!

Beoordeeld met een 9.4 door onze klanten

Voor- en nadelen

Volledig plasticvrij
Composteerbaar volgens EN13432
Natuurlijke en stevige look en feel
Duurzaam alternatief voor plastic borden
Geschikt voor gebruik in de magnetron en oven

Omschrijving

Ben je op zoek naar een bord met een natuurlijke look en feel? Dan is dit 100% biologisch afbreekbare bord van palmblad een goede optie! Deze natuurlijke disposable is 18 bij 18 cm groot. Het bord is geschikt voor zowel koude als warme voor- en nagerechten en kan ook gebruikt worden in de oven, magnetron en vriezer.

Palmblad is natuurlijk restafval van palmboom plantages. Door het hele jaar heen, gedurende de groei, verliest de boom zijn bladeren. Voorheen werd hier niets mee gedaan, de bladeren belandden bij het afval of werden zelfs verbrand. Tegenwoordig worden de bladeren verzameld, gewassen en gedroogd om vervolgens onder andere gebruikt te worden voor onze friendly disposables.

Disposables van palmblad zijn voedselveilig, smaak- en geurneutraal en olie-, vet- en vochtbestendig. Verder kunnen onze palmblad disposables gewoon bij het GFT-afval, omdat ze 100% composteerbaar zijn volgens de Europese norm EN13432.

Ben je op zoek naar duurzame disposables voor jouw assortiment? Dan zijn producten van palmblad een mooie oplossing. Naast dit bord hebben we allerlei disposables in diverse vormen en maten, gemaakt van duurzame materialen. Zoek je een ander bord? Bekijk hier het gehele assortiment borden

Fysieke eigenschappen
Lengte (mm) 180
Breedte (mm) 180
Hoogte (mm) 20
Materiaal Palmblad
Kleur Nature, Bruin, Geel
Vorm Vierkant
Aantal vakken 1
Specificaties
Artikelnummer 9987111
Voedselveilig
Biologisch afbreekbaar
Bruto gewicht doos (Kg) 4
Stuks per europallet 10800
Stuks per doos 100
Plasticvrij